Alyosha презентувала літній і затишний кліп на пісню "Нірвана"

6 июня 2024

Співачка Alyosha, яка віднедавна виступає під своїм справжнім іменем Олена Тополя, презентувала літній і затишний кліп на пісню "Нірвана".

У ньому артистка підняла актуальну для багатьох українок тему розлуки із коханими через війну.

Олена не за чутками знає, як це - бути з чоловіком на великій відстані і при цьому зберігати шлюб і почуття. Тож цей трек є щирим виявом її особистих переживань та емоцій.

Олена презентувала кліп про "нірвану в серці"

"Мрії, бажання, наміри — це енергія, яка має силу. Чим більше ми ущильнюємо її у своїх думках - тим швидше вона реалізується. Дай Бог, щоб реалізувалися найкращі мрії та наміри!", - прокоментувала співачка ідею свого нового кліпу.

Зйомки відео проходили на двох локаціях: у квартирі, де Олена пише свою пісню, сидячи на ліжку, та на природні на заході сонця.

Співачка радісно пострибала на тлі заходу сонця

Оскільки зірка півтора року перебувала в еміграції в США, локації стають символами повернення до коренів та родинного затишку.

Нагадаємо, минулого серпня Олена з трьома дітьми повернулися з США, куди поїхали на початку великої війни. Тоді співачка казала, що прийняла це рішення, аби зберегти шлюб із Тарасом Тополею.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві сталась бійка між компанією молодих людей і чоловіком 30 сентября 2024

У Києві сталась бійка між компанією молодих людей і чоловіком: перші деталі і фото На місце події приїхали правоохоронці та лікарі

Вздуття, акне, втома і не тільки: лікарі назвали десять ознак, що ви вживаєте надто багато сиру 30 сентября 2024

Сир може бути частиною будь-якої здорової дієти, кажуть лікарі, адже в ньому міститься багато поживних речовин, в тому числі білок та кальцій. Однак, надто велика кількість цього продукту може й зашкодити.

Союзники України не мають на меті перемогти Росію - німецька опозиція 30 сентября 2024

Глава німецької опозиції закликав зробити все, щоб Росія вважала продовження війни із застосуванням військової сили безнадійним.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше