Віктор Бронюк став жертвою аферистів, яких неможливо знайти

14 июня 2024

Лідер гурту "ТіК" Віктор Бронюк кілька років тому здивував прихильників феноменальним схудненням. Цим скористалися зловмисники і почали від імені артиста рекламувати сумнівні препарати для втрати ваги.

В інтерв’ю OBOZ.UA артист розповів, чи вдалося йому знайти аферистів, та пояснив, чому зараз побільшало шахраїв, які вигадують всілякі способи розвести українців на гроші.

"Ця ситуація так нічим і не закінчилася – не можемо нічого довести, – розповідає Віктор Бронюк про історію з пігулками для схуднення. – За допомогою штучного інтелекту шахраї згенерували мій голос, наклали на відео, де брав участь у якихось зйомках. Воно має дуже правдивий вигляд… Ми з юристом навіть робили закупи цього препарату – це звичайний трав'яний збір. Якщо виконувати всі інструкції, що до нього додаються, то можеш нічого не пити – і схуднеш".

"На жаль, часи нестабільності породжують чимало людей, які придумують всілякі мутні схеми, – додає артист. – Уявляєте, навіть мої знайомі купили кілька курсів. Кажу: "Ви ж мали зателефонувати, порадитися". "Бачимо, що ти схуд, вирішили, що завдяки цьому", – відповідають. Тоді я записав ролик, який набрав понад мільйон переглядів, в якому вкотре розповів, що не маю до реклами ніякого стосунку".

У дописі, який Віктор Бронюк виклав в Instagram, він розповідає про те, що майже кожного дня йому телефонують люди з запитання про препарат для втрати ваги, який він нібито рекламує: "Вже декілька місяців всі знайомі і незнайомі мені допікають дзвінками і повідомленнями, розпитуючи: чи дійсно я рекламую "суперзасіб" для схуднення? Ніякого білого порошку я не рекламую. Не вживав його та не вживаю. Не ведіться, бо це все шахраї, які продають незрозуміло що. Про свій досвід, як скинув 30 кг, я розповідав неодноразово і ключовий секрет там єдиний: обмеження алкоголю, здоровий спосіб життя і ПМЖ – попробуй менше жерти. Все! Інших дієвих способів я не знаю".

Раніше OBOZ.UA писав, що Віктор Бронюк поділився рецептом своєї авторської дієти.

Повне інтерв’ю з Віктором Бронюком читайте в п’ятницю, 14 червня.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Київ отримає дозвіл на удари вглиб РФ до початку зими - глава МЗС Британії 27 сентября 2024

Частина союзників вважають, що зброя, надана західними партнерами Україні, має використовуватися в повному обсязі, зокрема і для ударів углиб Росії.

США перекинули групу винищувачів F-35 до Греції 27 сентября 2024

До Греції також прибули американські літаки-заправники KC-135. Навчання під керівництвом Об'єднаного авіаційного командування НАТО проходитимуть до 11 жовтня.

Зустріч давніх друзів: Пенелопа Крус пригорнула Джонні Деппа для милого селфі в Іспанії 27 сентября 2024

Голлівудські зірки Джонні Депп та Пенелопа Крус знайомі здавна. Щонайменше акторів обʼєднує спільна робота над фільмом "Кокаїн", який вийшов у світ у 2001-му. І, здається, відтоді обидва підтримують дружні стосунки.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше