У мережі показали одне з останніх інтерв'ю стилістки "Кварталу 95" Шури Рязанцевої - відео було записане за місяць до смерті військової

14 июня 2024

У мережі пригадали одне з останніх інтерв'ю військовослужбовиці Шури Рязанцевої "Ялти", яка напередодні померла в житомирській лікарні через серцеву недостатність. Раніше героїня працювала стилісткою Володимира Зеленського, студії "Квартал 95" та інших вітчизняних проєктів.

У розмові з журналістами "Життя війни" Шура розповіла, як це – бути жінкою у війську. Відео, датоване 2 травня 2024 року, було опубліковане на Instagram-сторінці медіа.

Для "Ялти" це була неймовірна гордість. "Ти захищаєш свою рідну землю і своїх ненароджених дітей, але дітей своїх друзів. І дітей українців. Це дуже круто", – розповіла вона. Військова додала, що для неї честь носити форму, знати, що на неї завжди чекають побратими й посестри та родина.

"Ялточка, Ялтусік, Ялтунєвіч, Шурочка" – називали Рязанцеву товариші. "Добре ставляться. Вони дуже класні в мене", – додала військовослужбовиця. Однак, зазначила вона, їй довелося на власному досвіді пережити й неприємні ситуації: "Спроби зґвалтування та побиття не є новиною у війську. Це було, є і буде. Але в більшому випадку, в мене наразі, в тому підрозділі, де я зараз знаходжусь, в мене неймовірна родина, неймовірний командир полку. Я поважаю дуже цих людей і пишаюсь тим, що я знаходжусь у ДШВ".

Як відомо, Шура родом з Криму. Дівчина брала активну участь у Революції Гідності, рятуючи поранених на вулиці Інститутській. До повномасштабної війни дівчина працювала стилісткою, на що її надихнув Андрій Кузьма. У березні 2014 року Шура разом з іншими активістками вирушила до Криму, який вже був окупований російськими військовими. У перші дні повномасштабного вторгнення вона вступила до лав ТрО. Детальніше про життя героїні – у нашому матеріалі.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як син зрадниці Таїсії Повалій виправдав війну в Україні та спробував маніпулювати смертю героїні Шури Рязанцевої.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, чи можна пити перекис водню для профілактики захворювань 18 июня 2024

Чи можна пити перекис водню для профілактики захворювань

У РФ студенти модернізують дрони-камікадзе для вибухів в Україні 18 июня 2024

У РФ студенти модернізують дрони-камікадзе для вибухів в Україні

26-річна сестра Кейт Мосс вигуляла прозору сукню. Фото 18 июня 2024

Молодша сестра британської супермоделі Кейт Мосс Лотті не цурається демонструвати тіло у звабливих вбраннях.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Dr.Hill massages.com.ua  
Dr.Hill massages.com.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше