Шарліз Терон показала паризький шик, а Сальма Гаєк – спортивний костюм: найстильніші образи зірок на Олімпіаді-2024

26 июля 2024

З нагоди відкриття Олімпійських ігор 2024 у Парижі зібралися не лише спортсмени, а й всесвітньо відомі зірки шоу-бізнесу. Вони продемонстрували свої стильні образи та зачарували лаконічними поєднаннями, віддаючи шану класичному стилю парижанок.

OBOZ.UA покаже, хто зі знаменитостей мав найкращий вигляд, а хто навіть приміряв спортивний костюм. До речі, саме модний дім Louis Vuitton зібрав актрис і моделей, які вийшли на червону доріжку в розкішних луках.

Зендея

Зірка франшизи "Людина-павук" та серіалу "Ейфорія" зʼявилася на модному заході з неочікуваним кольором волосся – блондом. Її зачіска відкривала тендітні плечі, тоді як сукня на тонких бретелях лаконічно обтискала струнку фігуру зірки й красиво переливалася в світлі софітів крихітними блискітками.

Шарліз Терон

Зірці "Адвокату Диявола" також вдалося відтворити паризький шик. Її коротка, проте елегантна сукня, мала родзинку – довгий шлейф, що спадав із плеча. Нічого зайвого, але погляд відірвати складно.

Серена Вільямс

Американська тенісистка відмовилася від суконь на користь класичного костюму-трійки. Чорне вбрання не зливалося зі спортсменкою завдяки її пишній укладці на світле волосся.

Сінді Бруна

Французька топ-модець прийшла на захід у хітовій вʼязаній сукні салатового кольору. Від вбрання віяло літньою атмосферою, легкістю та невимушеністю.

Сальма Гаєк

Американська актриса в Instagram поділилася фото з Парижа, проте про гламурне вбрання не було й мови. Зірка обрала білий спортивний образ із кросівками і штанами-карго.

Раніше OBOZ.UA писав, що зірки повернули в моду аксесуар для волосся, який був популярний у 90-х роках.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як схуднути за ніч: лікарка розповіла про продукт, який допоможе спалювати жир під час сну 7 сентября 2024

Як схуднути у сні, продукт, який потрібно їсти на ніч, щоб схуднути

Осінній раціон для очей: офтальмологиня дала поради з харчування 7 сентября 2024

Що їсти та якими продуктами запастись на зиму й весну, щоб підтримувати здоров’я очей та організму? Ці запитання дуже часто ставлять лікарям. Особливо матусі, в яких підростають дітки.

У Києві в багатоповерхівці горіли щитові на кількох поверхах 7 сентября 2024

У Києві в багатоповерхівці горіли щитові на кількох поверхах. Подробиці і фото Причину виникнення загоряння встановлюватимуть правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Meest ПОШТА 0.1
Meest ПОШТА

Отзывов: 1

Косько Андрей 0.5
Косько Андрей

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше