Шер натякнула про заручини з американським репером, котрий молодший від неї на 40 років

30 декабря 2022

Легендарна 76-річна американська поп-співачка Шер (справжнє ім'я – Шерілін Саркісян) має стосунки з 36-річним виконавцем репу та продюсером Олександром Едвардсом. Днями знаменитість спровокувала чутки про свої нові заручини з молодим кавалером. Багато хто критикує зірку через велику різницю у віці з коханим.

Шер виклала у Twitter фото, на якому сфотографовано величезну обручку з діамантом. Щоправда, сама знаменитість не захотіла детально розповісти про подію, вона не підтвердила і не спростувала припущення фанатів про можливу пропозицію від Едвардса. "У мене немає слів. Олександр А.Е.", – коротко написала під кадром вокалістка (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

Як виявилось, на фотографії саме Олександр тримає ювелірну прикрасу. Деякі шанувальники співачки не виключають, що продюсер просто зробив коханій різдвяний подарунок. "Я опублікувала це фото, тому що у нього такі класні нігті", – залишила Шер коментар у Twitter.

Олександр Едвардс відомий у світі американської хіп-хоп музики. Він прославився гучними романами не тільки з Шер, а й з Ембер Роуз. Чоловік народився у 1986 році в Окленді. Майбутня зірка виросла на культурі хіп-хопу та творчості Тупака Шакура, твердо вирішивши стати репером.

Едвардс зустрічався зі світською левицею Блек Чайною, яка, дружила з актрисою Ембер Роуз. Олександр та Ембер познайомились у 2015 році, однак розпочали стосунки лише у 2018. У 2019 Роуз народила хлопчика, якого кохані назвали Слеш Електрик.

Нещодавно OBOZREVATEL повідомив, чому актор Леонардо Ді Капріо розстався з моделлю Джіджі Хадід. Дівчина весь свій час приділяла дворічній доньці, відмовляючись ходити на вечірки з зіркою Голлівуду.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інсайдери повідомили про складний період у стосунках Аффлека та Лопес 5 мая 2024

У відносинах американських співачки Дженніфер Лопес та актора Бена Аффлека настав складний період. Пара навіть не проживає разом.

У Конго шириться нова форма віспи 5 мая 2024

Влада оголосила спалах по всій країні надзвичайною ситуацією у сфері охорони здоров'я. Вчені вважають що мутація легше передається, але має нижчий рівень смертності.

Троє російських військових зникли у Чорному морі 5 мая 2024

Ще 30 квітня троє військовослужбовців на гумовому човні вийшли у відкрите море. Тепер їх шукають за допомогою гелікоптерів і катерівю

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше