Шоумен-воїн Даніель Салем розповів про побратима, який врятував його від смерті, а сам отримав поранення

25 января 2023

Популярний український телеведучий та ресторатор Даніель Салем, який після 24 лютого вирушив захищати Батьківщину на фронт, поділився історією, коли під час контактного бою у тимчасово окупованій Херсонській області в нього закінчилися боєприпаси. Тоді товариш по службі на ім'я В'ячеслав Кондратюк не лише віддав знаменитості частину своїх ресурсів, а й прикрив його від ворожих обстрілів, ризикуючи власним життям.

В результаті В'ячеслав отримав поранення в руку, а Салем переконався, що "напарник", "друг" та "військовий" – це не просто слова. Своєю історією ведучий поділився на особистій сторінці в Instagram.

Шоумен-захисник зазначив, що тепер він повністю усвідомив суть прислів'я "один у полі не воїн", а також важливість того, "коли спину прикриває хтось надійний".

"Цей час мене навчив настільки важливим речам! Тому що, виявляється, команда – це не порожні гучні слова з мотиваційних спічів. Це коли ти довіряєш своєму братові більше, ніж собі! Так просто написати: дякую тобі, що прикрив. Але так важко пояснити, скільки стоїть за цим. У той момент, коли ти почув моє: "Порожній", коли в мене скінчився короб з кулеметним боєприпасом, ти витяг з рюкзака інший короб, подав його мені і перекрив вогнем у бік ворога! Без сумніву! Жодного зайвого руху! Воїн! Навіть, коли прилетіло… Найстрашніше на війні лякатися за своїх. Це ще одна мудрість від теперішнього часу. Але, друже, ми знову говоримо легендарне: "Не цього разу!" – зворушливо, але водночас потужно звернувся до товариша по службі Салем.

Він нагадав В'ячеславу, що незабаром його рука відновиться, і вони знову розпочнуть свою роботу – захищатимуть співвітчизників та рідну землю від російського агресора.

Зараз, як зазначив ведучий, на його побратима чекає кілька операцій. Він закликав шанувальників підтримати воїна теплими словами, на які той заслуговує.

"Він прекрасний син, вірний чоловік, найкращий із друзів, патріот і хоробрий воїн. Напишіть… на добрі слова не можна скупитися", – резюмував Салем.

Як писав OBOZREVATEL, раніше Даніель Салем згадав ситуацію, коли він був на межі смерті і вже прощався із життям. Це сталося під час виконання бойового завдання, коли шоумен сильно відстав від свого підрозділу, залишився наодинці і пролежав близько 27 години в низькому окопі. Докладніше – в нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

NASA запустила в космос оновлену систему сонячних вітрил 27 апреля 2024

У разі сприятливих умов вітрило навіть можна буде побачити з Землі, а за яскравістю воно може зрівнятися з Сіріусом.

Зірка фільмів Оксани Байрак Анастасія Зюркалова розказала про роботу офіціанткою в Канаді, чи спілкується з "кіномамою"-зрадницею і чому поки не вернеться до України 27 апреля 2024

Акторка Анастасія Зюркалова, яка у 10-річному віці дебютувала в фільмі Оксани Байрак "Сніжне кохання, або Сон у зимову ніч", після того зігравши ще в кількох картинах режисерки, після початку повномасштабної війни виїхала до Канади.

Остеопороз: що потрібно робити для його запобігання 27 апреля 2024

Остеопороз: що потрібно робити для його запобігання

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ЦНАП 5.0
ЦНАП

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше