"Шрек" повертається: Едді Мерфі оголосив про початок зйомок і анонсував спіноф про Віслюка

28 июня 2024

Продовження легендарної франшизи "Шрек 5" вже наступного року може з'явитися на екранах. Актор Едді Мерфі, який озвучує Віслюка в оригінальній версії, оголосив, що почав роботу над новою частиною серії мультфільмів. Однак, фанатів "Шрека" він порадував ще однією новиною – натякнув на майбутні зйомки спінофу про самого Віслюка.

Поки що кінокомпанія DreamWorks Animation нічого не коментувала, хоча ще після успіху другої частини гендиректор Джеффрі Катценберг заявляв, що історію про зеленого огра задумували викласти у п'ятьох частинах ще з дебюту франшизи. Як пише Collider, Едді Мерфі анонсував проєкт у червні цього року, а усю кінокартину можна буде побачити, скоріш за все, вже у 2025 році.

"Ми почали робити "Шрека" 5 місяців тому. Я зробив це, я записав перший акт, і ми будемо робити його цього року, ми закінчимо його. Шрек виходить, і Віслюк матиме свій власний мультфільм. Ми теж зробимо "Віслюка". Тож ми зробимо "Шрека" і "Віслюка", – повідомив актор.

Мерфі пояснив, що мультфільми випускатимуть по черзі: спочатку команда працюватиме над новим "Шреком" і покаже його на екранах, а вже потім робота почнеться із "Віслюком".

Актор є незмінним голосом Віслюка ще з першої частини франшизи. Раніше гендиректор Illumination Крісстофер Меледандрі висловлював бажання повернути оригінальні голоси Майка Маєрса в ролі Шрека та Кемерон Діаз у ролі Фіони.

"Ми очікуємо, що акторський склад повернеться", – зазначав він у квітні минулого року.

З моменту прем'єри першої частини минуло 23 роки, а останньої, на даний час, четвертої – 14. Шість мультфільмів, разом зі спінофами, зібрали понад 1,6 мільярда доларів касових зборів.

"Кота у чоботях", який став детальнішим розкриттям історії про Кота, друга Шрека, фанати змогли побачити вже після виходу 4 частини головної серії мультфільмів. Відомо, що лише після успішного показу другої частини "Кота у чоботях: останнє бажання" було оголошено, що фанати все ж побачать п'яту частину "Шрека", адже раніше кріейтори стверджували, що на останній, четвертій, варто зупинитися.

Наприкінці 2022 року іспанський актор Антоніо Бандерас, який озвучив зухвалого Кота в чоботях у франшизі про велетня, вже натякав на повернення "Шрека".

"Я провів із цим котом 20 років. Вперше я став Котом у чоботях, коли працював на Бродвеї. Озвучив п'ять мультфільмів і буде, швидше за все, ще один. Найімовірніше, Шрек повертається", – казав він.

Раніше OBOZ.UA писав, що на Netflix з'явився чуттєвий фільм про стосунки депресивного батька та доньки-підлітка, який точно розіб'є серце. Кінокритики його високо оцінили.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Співачка KOLA звинуватила колег у "замовленні": ми так ненавидимо одне одного, так заздримо 30 июня 2024

Співачка KOLA звинуватила колег у "замовленні": ми так ненавидимо одне одного, так заздримо Кліп артистки набрав недостатньо переглядів, на її думку

Княгиня Шарлін у вишуканому луці разом з чоловіком представила монакських учасників Олімпійських ігор. Фото 30 июня 2024

Князь Монако Альбер ІІ та його дружина, княгиня Шарлін представили спортсменів, котрі візьмуть участь в 33-х Олімпійських іграх у Парижі, які розпочнуться у липні.

Який бур’ян здатен миттєво знизити артеріальний тиск і зняти втому: не поспішайте його викидати 30 июня 2024

Тим, хто дбає про своє здоров’я обов’язково треба вживати в їжу цю цілющу рослину.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Юрий 5.0
Юрий

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше