"Весілля року": одружується син найбагатшої людини Індії, статки якого оцінюють у 118 мільярдів доларів

5 июля 2024

29-річний мільярдер Анант Амбані, син найбагатшої людини Індії – Мукеша Амбані – та його обраниця Радхіка Мерчант 12–14 липня відсвяткують своє гучне триденне весілля. Через величезні статки батька у 118 мільярдів доларів та промовисту підготовку до торжества, яка почалася ще у березні, свято називають "весіллям року".

Подія відбуватиметься в будинку батьків Мукеша та Ніци Амбані. Резиденція складається з 27 поверхів та має назву Антілія. Частину торжества проведуть у сімейному Всесвітньому конференц-центрі Джіо, куди може вміститися 16 тисяч осіб. Як пише CNN, подробиці свята суворо тримають в таємниці.

Що відомо про наречених

Анант Амбані є молодшим сином найбагатшої людини Індії Мукеша Амбані. 29-річний мільярдер є одним з керівників сімейного бізнесу і відповідає за розширення енергетичного сектору конгломерату Reliance Industries Limited.

Він дуже любить тварин і з дитинства турбується про їхній добробут. Через це Амбані запустив проєкт Vantara, що являє собою притулок для тварин площею 1214 гектари. На передвесільному святкуванні у березні мільярдер саме його показував званим гостям.

29-річна Редхіка Мерчант народилася 18 грудня 1994 року і є донькою мільярдера Шрі Вірена Мерчанта, генерального директора Encore Healthcare.

Пара познайомилася через спільних друзів під час поїздки у 2017 році. Того року дівчина закінчила Нью-Йоркський університет, у якому вивчала політологію та економіку, а нині вона працює директоркою в приватній медичній компанії Encore Healthcare.

Що чекати на "весіллі року"

За індуїстською традицією дати весілля пари були обрані відповідно до сприятливих днів у їхніх картах народження. Триватиме святкування три дні з п'ятниці по неділю, 12–14 липня. Програму події наречені тримають в таємниці.

Відомо, що стандартні весільні традиції в Індії включають церемонію "Халді", під час якої гості наносять спеціальну пасту з куркуми на руки та обличчя винуватців свята. Вважається, що це наділяє наречених щастям та захистить від злих духів.

Ще одним розповсюдженим ритуалом є "Менді", який передбачає нанесення хною візерунків на руки усіх присутніх на святі, включно з молодятами. Вночі перед весілля майбутнє подружжя не зможе виспатися, адже за ще одним звичаєм "Сангітом" вони маю танцювати для гостей.

Кожен із днів святкування має свою назву:

  • 12 липня – церемонія "Шубх Віваа" ("Сприятливе весілля");
  • 13 липня – церемонія "Шубх Ааширвад" ("Божественне благословення");
  • 14 липня – церемонія "Мангал Утсав" ("Прийом").

"Кожна деталь, від декору і кухні до вбрання й атмосфери; кожна подія, від яскравого "Сангіту" до урочистого дня весілля і грандіозного прийому, покликана занурити гостей в атмосферу радості, любові й свята", - розповів Маніш Малхотра, один із найвідоміших дизайнерів Індії, з яким спрівпрацюють наречені.

Дрескод наречених і гостей

Молодята, ймовірно, одягнуть яскравий одяг, який показує Індію у всій її красі. Це випливає з образів, які наречені одягали на усі передвесільні святкування. Як зазначив дизайнер Малхотра, його команда "присвятила кілька місяців ретельної майстерності створенню вишуканих речей".

Пара закликала гостей одягнути "традиційний індійський одяг", що включає сарі для жінок та курту (туніка і штани вільного крою) для чоловіків. На "Божественне благословення" запрошених попросили одягнути "індійський офіційний наряд", а у неділю – "індійський шик". Останнє передбачає "поєднання традиційних елементів з сучасною модою".

Раніше OBOZ.UA розповідав про подробиці передвесільної церемонії сина найбагатшої людини Індії та доньки мільярдера: з гостей Марк Цукерберг і Білл Гейтс, 2500 страв і дрескод на 9 сторінок. На заході навіть виступила співачка Ріанна, яка не давала концертів 8 років, а наречену звинуватили у плагіаті своєї промови.

У червні пара відправилася у чотириденний круїз Середземним морем. На борт молодята запросили близько 1200 гостей, для яких виступали Кеті Перрі, Девід Гетта та Backstreet Boys.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві поліція та ДСНС врятували чоловіка, який знепритомнів через задимлення у квартирі 8 июля 2024

Знепритомнів через задимлення у квартирі: у Києві поліція та ДСНС врятували чоловіка. Відео Наразі мешканцю столиці надають усю необхідну допомогу

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше