Синельников зізнався, чому вирішив одружитися вдруге на території будинку в Бучі, де жили окупанти

8 декабря 2022

Продюсер і ведучий тревел-шоу "Орел і Решка" Євген Синельников відповів, чому вирішив зіграти весілля зі своєю другою дружиною Наталією Кліпою саме в Бучі. За кілька місяців до того, як на території будинку знаменитості відзначали свято кохання, там мешкали російські окупанти, а сама родина зірки опинилася в полоні у загарбників.

Окрім того, після звільнення Бучі від агресорів Синельников зіткнувся з тим, що у його будинку практично нічого не залишилося. Окупанти винесли все: від дорогої техніки до білизни та зубних щіток. Про це продюсер розповів в інтерв'ю "ЖВЛ".

"Велосипеди, пилососи, керхери – ці мийки... там такий список. Техніка вся пішла – фотики, об'єктиви, звук, все-все. Електрочайник без підставки, бритва без зарядки, Playstation без зарядки, зубна щітка без зарядки, труси всі, виделки та ножі", – перерахував телезірка.

Незважаючи на це, Синельников не хотів, щоб його будинок асоціювався з війною, російським терором та пережитими жахами. Саме тому весілля з коханою він вирішив провести просто неба в рідному дворі.

"Ми провели весілля саме в тому будинку, щоб повернути в нього щастя, повернути в нього життя, щоб це не асоціювалося з війною, з жахами", – прокоментував продюсер.

Він також додав, що вирішив не відтягувати з весіллям, оскільки після повномасштабного вторгнення почав по-іншому дивитися на багато речей. Зокрема, не відкладати нічого на потім.

"Почуття, що я завтра можу не встигнути. Почуття, що я люблю цю людину. Я хочу, щоб вона була моєю дружиною. Це був момент, який усіх підтримав", – зазначив ведучий.

Як писав OBOZREVATEL раніше, Синельников показав свій будинок до того, як російські війська вторглися на українську територію та після. Ведучому вдалося виїхати через два тижні полону в окупації.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зеленська зізналася, що засмучує її у власних дітях та в які моменти вдається "жити майже нормально" 17 мая 2024

Перша леді Олена Зеленська у своїх інтерв’ю переважно говорить про суспільні ініціативи, соціальні проєкти та політику. Однак подекуди дозволяє розкрити і трохи особистого. Зокрема, про дітей.

Стало відомо, який вигляд мали зірки Євробачення 2024 Bambie Thug до популярності 17 мая 2024

Який вигляд мали зірки Євробачення 2024 Bambie Thug до популярності. Фото Раніше вони хотіли стати балериною

17-річна донька Джолі й Пітта запалила енергійним танцем. Відео 17 мая 2024

17-річна дочка Анджеліни Джолі та Бреда Пітта Шайло хоч і не обрала акторство за хобі чи професію, проте і з мистецтвом близько знайома.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мед -сервіс 1.4
Мед -сервіс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше