Система штучного інтелекту стала радником прем'єра Румунії

3 марта 2023

Почесним радником прем'єр-міністра Румунії Миколи Чуке стала система на основі штучного інтелекту. Про це заявив сам глава румунського уряду, повідомляє Romania Journal.

"Уряд Румунії став першим на національному та міжнародному рівнях, оскільки ми обговорюємо першого урядового радника, який використовує штучний інтелект, його ім'я Іон, що походить від дзеркального перекладу слова "ми", - заявив Чуке.

За його словами, роль почесного радника полягає в тому, щоб консультувати уряд щодо покращення допомоги румунським громадянам, інформувати його в режимі реального часу про пропозиції та побажання румунів.

Система використовує штучний інтелект, щоб швидко та автоматично фіксувати погляди, думки румунів, їхні скарги, використовуючи інформацію, доступну у публічному просторі, розповів прем'єр-міністр.

Глава уряду додав, що система на 100% є румунським проектом. Це результат спільних зусиль дослідників, експертів та компаній у цій галузі.

Як уже повідомлялося, в Україні почав працювати чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT від компанії OpenAI, який володіє українською мовою.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать идеальный чехол на iPhone 14 Pro Max 23 октября 2024

С покупкой нового смартфона iPhone 14 Pro Max неизменно встает вопрос о защите устройства. Одним из лучших способов сохранить его внешний вид и функциональность является чехол на айфон 14 про макс

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua 4.7
buctosfera.ua

Отзывов: 1

Порушують строки 0.8
Порушують строки

Отзывов: 1

Apple 5.0
Apple

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше