Слава Дьомін пояснив, чому щоразу питає зірок про ставлення до артистів-зрадників

30 ноября 2022

Відомий український радіоведучий та інтерв'юер Слава Дьомін відповів, чому щоразу запитує своїх гостей про ставлення до артистів-зрадників України, за що його часто хейтять. Попри розповсюджену думку, що таких знаменитостей потрібно "викинути" з інфополя, ведучий переконаний, нібито тоді українці забудуть про злочинну позицію колись відомих у країні зірок.

До того ж, вважає Дьомін, існує попит на інформацію про діяльність зрадників під час війни в Україні. Про це він розповів в інтерв'ю ЖВЛ на YouTube.

Ведучий наголосив, що українці наділені добротою, тому можуть забути або пробачити зрадникам України їхню злочинну позицію та замовчування війни. Для себе він обрав благородну місію – нагадувати підписникам про злодіяння таких зірок.

"Наші українці дуже добрі. Вони часто забувають про те, хто їх зрадив. Я хочу про це нагадувати. Раптом Ані Лорак, приїхавши в Іспанію, витягне український прапор і скаже: "Мене просто змушували в Росі ФСБ говорити ось це", – припустив Дьомін.

На думку інтерв'юера, в країні все ще існує попит на зрадників, адже їхнім колишнім фанатам кортить дізнатися, чи не змінили вони свою думку.

Утім, вважає ведучий, навіть публічне покаяння не допоможе їм відбілити перед українцями свою репутацію. "Зараз вже не пробачили б. Це потрібно було робити протягом першого місяця", – сказав Дьомін.

Раніше OBOZREVATEL писав, що Слава Дьомін розкрив, що один раз писав співачці Ані Лорак під час повномасштабної війни в Україні. Він закликав артистку визначитися з пріоритетами в житті – кар'єра та гроші чи Україна.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Додатки для знайомств полюють за особистими даними юзерів 25 апреля 2024

Додатки для знайомств полюють за особистими даними юзерів

Бельгійця виправдали за водіння напідпитку - його організм виробляє алкоголь 25 апреля 2024

Чоловік страждає на так званий синдром автоброварні, що іноді спричинене проблемами з кишечником.

У КМДА відповіли, чи відкриють пляжний сезон у Києві 25 апреля 2024

У КМДА відповіли, чи відкриють пляжний сезон у Києві

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше