Словенія передасть Україні 28 танків

21 сентября 2022

Влада Словенії передасть армії України 28 танків M-55 S. Натомість вона отримає від Німеччини 40 вантажівок, повідомляє 24UR у понеділок, 19 вересня.

Наголошується, що відповідну угоду підписали канцлер Німеччини Олаф Шольц та прем'єр-міністр Словенії Роберт Голоб. Згідно з угодою між країнами, ФРН передасть словенцям 35 важких вантажних машин та п'ять автоцистерн для води.

При цьому в офісі прем'єра Словенії зазначили, що угода була укладена в дусі солідарності з українським народом, який стикається з російською агресією, і цей взаємний обмін також зміцнить оборонну співпрацю між двома країнами.

Танки M-55 S були на зберіганні словенської армії. Це югославська модернізація старого радянського танка Т-55. Машина отримала динамічний захист та потужніше озброєння.
 
Нагадаємо, що у червні Словенія відправила до України 35 БМП M80A. Бронемашини багато років зберігалися на базі в районі Пивки. Їхня розконсервація зайняла кілька тижнів.
 
ЗМІ: ФРН знайшла спосіб передати ЗСУ танки Leopard 2

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Закарпатті через хейт від місцевих скасували концерт EL Кравчука 19 апреля 2024

Співак EL Кравчук розказав про прикру ситуацію, яка з ним сталася. Концерт артиста, що мав відбутися в одному з закладів міста Хуст, що на Закарпатті, 5-го травня, скасували.

Дівчина Пітта в літньому оверсайзі на голе тіло попозувала для модного кампейну 19 апреля 2024

Дівчина голлівудського актора Бреда Пітта, дизайнерка ювелірних виробів Інес де Рамон, схоже, не спробувати себе у ролі моделі.

Мейхер знов на собі продемонструвала одяг власного бренду 19 апреля 2024

Хто-хто, а екс-"ВІА Гра" і бізнесвумен Надія Мейхер знає, як зекономити на рекламі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Комп-Сервис 5.0
Комп-Сервис

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше