Соціальна стипендія для студентів становитиме 1-2 тисячі гривень — Рева

30 декабря 2016

Розмір державної соціальної стипендії студентам вишів 3-4 рівня акредитації становитиме від 1 до 2 тисяч гривень.

Для її отримання необхідно подати заяву до свого вишу протягом січня-лютого 2017 року. Про це повідомив міністр соціальної політики України Андрій Рева, передає Інтерфакс-Україна.

"Розміри соціальних стипендій — від 1 тисячі грн до 2 тисяч грн, які отримуватимуть студенти-сироти та студенти, позбавлені батьківського піклування", — сказав Рева під час селекторної наради з головами обласних державних адміністрацій з питання підвищення рівня мінімальної зарплати від 1 січня 2017 року в Києві у четвер, 29 грудня.

Однак, окремі студенти вишів 1-2 рівня акредитації отримуватимуть щонайменше 750 грн на місяць як соціальну стипендію.

"Студентам надано 2 місяці на звернення із такою заявою, тобто до кінця лютого. Якщо до 1 березня вони не звернуться із заявою, а звернуться після 1 березня, то стипендії призначатимуться з місяця звернення, а якщо до 1 березня, то з 1 січня", — пояснив Рева.

Нагадаємо, уряд ухвалив постанову про академічні стипендії: від наступного року для вишів 3-4 рівня акредитації звичайна стипендія — 1100 грн, підвищена — 1400 грн.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима 3 мая 2024

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима Раніше він знімався в рекламі Нової пошти

У Швейцарії скасували виступ путіністки Анни Нетребко через мирний саміт щодо України 3 мая 2024

У Швейцарії скасували виступ путіністки Анни Нетребко через мирний саміт щодо України. Що відомо Організатори вбачають "загрозу громадському порядку"

Вікторія Бекхем привітала чоловіка з 49-річчям та показалася в його обіймах. Фото 3 мая 2024

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем, якій нещодавно виповнилося 50, 2-го травня привітала свого чоловіка, футболіста Девіда Бекхема з 49-річчям.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше