Спікер Конгресу США не прийняв запрошення Зеленського відвідати Україну

9 марта 2023

Президент Володимир Зеленський запросив спікера Палати представників США, республіканця Кевіна Маккарті відвідати Україну з візитом, але той відмовився, заявивши, що не потребує поїздки задля ухвалення рішень про допомогу Києву, повідомляє CNN.
 
В інтерв'ю, яке вийшло на телеканалі, Зеленський запросив Маккарті відвідати Україну, щоб на власні очі побачити, що там відбувається. Так глава держави прокоментував слова політика про "безлімітний чек" допомоги, який нібито виписується Україні.
 
Маккарті заявив, що не планує відвідувати Україну, і натомість розкритикував президента США Джо Байдена за недостатньо швидкі дії щодо допомоги Києву.
 

"Дозвольте дуже чітко прояснити те, що я сказав: ніяких безлімітних чеків, гаразд? Отже, з цього погляду, мені не потрібно їхати в Україну, щоб зрозуміти, де є безлімітний чек, а де ні. Я продовжуватиму отримувати розвіддані та інші повідомлення, але мені не потрібно їхати в Україну чи Київ, щоб побачити це. І моя позиція завжди полягала в тому, що я не виписуватиму безлімітний чек ні на що", - наголосив спікер Палати представників.
 
Хоча у Конгресі існує двопартійна підтримка України, деякі республіканці у Палаті представників закликають припинити надавати подальшу військову та фінансову допомогу.
 
Раніше повідомляли, що Україна розширила запит на військову допомогу від США.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта 8 октября 2024

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта. Фото Росіяни не зацінили її рівні зуби

Лілія Ребрик замилувала кадрами зустрічі 12-річної доньки з молодшими сестрами 8 октября 2024

12-річна Діана, старша донька зіркового подружжя, Лілії Ребрик та Андрія Дикого 6-го жовтня повернулася до Києва з Лондона, куди їздила на танцювальні змагання.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Olvica.net 4.8
Olvica.net

Отзывов: 1

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше