Анонімна співачка Klavdia Petrivna отримала музичну премію: хто вийшов на сцену за нагородою

8 февраля 2024

Анонімну українську співачку, яка випускає треки під ім'ям Klavdia Petrivna, відзначили нагородою видання "Лірум" у категорії "Дебют року". Статуетку на сцену вийшла забирати артистка Марія Кондратенко, авторка пісні "Ванька-встанька".

Кондратенко не зробила однозначної заяви про те, чи Klavdia Petrivna є її творчим "альтер его". Вона лише подякувала слухачам і своїй команді, сказала, що це "несподівано", і заінтригувала закликом: "Стежте за новинами, скоро побачимося". Відповідне відео зняли й опублікували в мережі глядачі, які були присутні на нагородженні.

Klavdia Petrivna приховує свою особистість. Складником її образу став чорний капелюх, який замінив фотографію артистки у профілі в Instagram і з'явився на обкладинці першого мініальбому. До речі, Марія Кондратенко, забираючи нагороду Klavdia Petrivna, була у чорному капелюсі й широкому піджаку.


6 лютого Instagram-акаунти Марії Кондратенко та Клавдії Петрівни опублікували спільний пост із фотографіями дівчини в чорному капелюсі та піджаку. Обличчя на світлинах не видно, але можна здогадатися, що позувала на камеру Кондратенко.

Фото підписані лаконічно: "Хто це така?". Деякі користувачі вірять, що це зізнання – нібито Кондратенко і є Klavdia Petrivna. Інші вважають, що це жарт або спільна піар-акція, адже будь-хто міг піднятися на сцену, щоб забрати статуетку.



Трохи згодом Кондратенко поділилася своїми фотографіями в тому ж образі та з нагородою, де можна розглянути підпис Klavdia Petrivna.


Нову артистку Klavdia Petrivna називали найзагадковішою особистістю в українському шоу-бізнесі. Вона з'явилася в 2023 році, її пісні швидко набули популярності в TikTok.

За однією з теорій, під псевдо Клавдії Петрівни нібито ховається 18-річна українка на ім'я Соломія.

Маша Кондратенко – актриса серіалу "Школа", блогерка та співачка. Публіці вона відома як виконавиця "Ванька-Встанька", "Ведмеді-Балалайки" та "Вогник-Вогник".

Як писав OBOZ.UA:

– Україну на Євробаченні у 2024 році представить дует Jerry Heil та alyona alyona. Українки вже розпочали підготовку до основного конкурсу в Мальмі, Швеція, де виступатимуть уже 7 травня. Для міжнародної арени співачки планують змінити свій номер.

– Що відомо про дует Jerry Heil і alyona alyona і які скандали могли перешкодити їх участі в конкурі, читайте в матеріалі за посиланням.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Виведення із запою 18 октября 2024

Запій є серйозною проблемою, яка потребує професійного втручання. Багато клінік у Хмельницькому надають послугу виведення із запою, що допомагає стабілізувати стан пацієнта та відновити нормальне функціонування організму

Як підібрати «правильний» ноутбук? 14 октября 2024

На сьогоднішній день, напевно, складно знайти сім'ю, де б не було бодай одного комп'ютера. Причому останнім часом для вирішення більшості завдань все більше використовуються ноутбуки, які продовжують нарощувати свою популярність

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше