LOBODA зібрала аншлаг на концерті у Вільнюсі

7 декабря 2022

5 грудня у Вільнюсі в Pramogų Arena відбувся сольний концерт співачки який пройшов з аншлагом. За традицією, LOBODA відкрила концерт патріотичним відеороликом, а закривала народною піснею "Щедрик" в авторській обробці.

Для співачки сьогодні кожен концерт – це маленька, але дуже важлива перемога. Це можливість допомогти її рідному місту Ірпінь, можливість підтримати тих українців, які змушені були залишити свої будинки, сім'ї та їм так важливо знати, що вони не одні, що вони не кинуті, і ми відчуваємо всі однаково.

"Я на сцені намагаюся подарувати їм надію та впевненість у завтрашньому дні. Ніколи ще я не була така осмислена в тому, що роблю. Сьогодні я співаю від болю та від розпачу, але з однією єдиною метою – бути разом з моїми людьми і разом вірити в нашу перемогу і в те, що на Україну чекає неймовірне, світле, європейське майбутнє", – наголосила Світлана Лобода.

Зала співала в унісон всі хіти артистки, публіка була неймовірно натхненна, на концерт шанувальники прийшли сім'ями, вперше на виступі артистки була така велика кількість дітей. Також співачка подякувала Литві за її величезний внесок та підтримку України в ці складні часи, і висловила свою незмінну позицію щодо війни Росії проти України.

"Не можна заходити на чужу територію. Ти не маєш права приходити до сусідів і знищувати, вбивати їх. Не маєш права так поводитися! Слава Україні! Героям Слава!" – сказала зі сцени LOBODA.

Напередодні концерту, артистка провела прес-конференцію для литовських медіа, на якій прокоментувала ситуацію з МВС Литви, що виникла, і спростувала заяви про "персону нон-грата", а також пояснила ситуацію про скасування концертів і оголосила про те, що її адвокати вже готують позов і готові позиватися до майданчика, який незаконно в односторонньому порядку розірвав договір і відмовився проводити на своїй території концерт співачки.

Крім цього були озвучені важливі заяви, LOBODA відповіла на всі запитання журналістів, а також артистка відповіла на інформацію в медіа, заявивши, що ніколи не виступала на подіях присвячених 9 травня в Росії, а також ніколи не була в Криму після 2014 року.

"Це відверта брехня. Після 2014 року, тобто після окупації, я не була в Криму ні з робочих, ні з особистих причин", – заявила співачка.

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві трактор зачепив та повалив бетонний стовп: пошкоджено кілька легковиків 20 апреля 2024

У Києві трактор зачепив та повалив бетонний стовп: пошкоджено кілька легковиків. Фото Аварія сталась на вулиці Олександра Кошиця

Ріанна кардинально змінила імідж 19 апреля 2024

Тепер блондинка з чубчиком: Ріанна кардинально змінила імідж Свій стиль останнім часом зірка називає "недолугим"

Підписники Меган Фокс не впізнали її без мейкапу та запідозрили в вагітності 19 апреля 2024

Американська акторка Меган Фокс спантеличила підписників свого Instagram, поділившись рідкісним фото себе без макіяжу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше