Брат Марії Яремчук прокоментував чутки, що тато її сина – Олександр Пономарьов

1 июля 2024

Легендарний український співак Назарій Яремчук – батько трьох дітей: синів Дмитра та Назара, а також – доньки Марії. Дмитро Яремчук розповів, які стосунки мають між собою нащадки виконавця, а також прокоментував чутки навколо передбачуваного батька дитини Марії, яка нещодавно стала мамою.

Про це Дмитро Яремчук розповів в інтерв’ю OBOZ.UA. За словами виконавця, вони з братом привітали Марію з днем народження сина, але вона не відповіла на повідомлення. Співак пояснив, чому так відбулося.

Сини Назарія Яремчука мають свої сім'ї, причому весілля зіграли в один день (щоправда, для Дмитра це був другий шлюб, його перша дружина – Наталія, донька кримського політика Сергія Куніцина). І у Назарія, й у Дмитра – по троє дітей. Зі своєю сестрою Марією, яка народилася у другому шлюбі Назарія Яремчука, брати бачаться нечасто, але, за словами Дмитра, час від часу спілкуються: "Востаннє навесні вона мені написала. Це стосувалося авторських прав на певні татові твори. Запитала, чи ми не заперечуємо, щоб узяла їх у роботу. Ми надали дозвіл".

Дмитро каже, що вони з братом вітали Марію з днем народження сина: "Але вона не відповіла на наше привітання. Чому? Я не знаю. Але що тут такого? Це нормально – в нас специфічні стосунки. Вона не вітала нас із народженням жодної дитини". Дмитро каже, що читав у ЗМІ припущення, що виконавиця народила сина від співака Олександра Пономарьова: "Я чув таке, але думаю, що це не так".

Нагадаємо, що після розлучення з першою дружиною Оленою, Дмитро та Назарій залишилися жити з батьком у Чернівцях. Їхня мама переїхала до Києва, де удруге вийшла заміж та народила ще одну дитину. Згодом і у Назарія Яремчука з'явилася нова родина – дружина Дарина і дочка Марічка. Так сталося, що після смерті Яремчука його діти ходили ділити спадщину до суду. Однак згодом брати відступилися: "Ми практично від усього відмовилися. На користь Марічки. Там основне питання було – це будинок, розташований у центрі міста. І по суті він належав усім нам. Але ми з братом вирішили і відмовились від цього будинку". Про це артисти розповіли кілька років тому в програмі ЖВЛ. В інтерв’ю OBOZ.UA Дмитро, згадуючи той час, каже: "Зараз жодних конфліктів між нами з сестрою немає".

Дмитро Яремчук також згадав, як його з братом виховував батько: "Тато мав особливу рису й нас навчав: не треба думати про гроші, а треба – про справу, яку любиш. І тоді все складеться. А коли він мені видавав на щось гроші, казав: "А коли я буду стареньким, ти будеш мені давати?" І це було власне не про гроші, а виховний момент, що потрібно піклуватися про тих, хто цього потребує. Я казав: "Звичайно, тату". Але цього не сталося, бо він не дожив до старості. Не побачив своїх онуків".

Спогади про Назарія Яремчука, який пішов у засвіти 30 червня 1995 року, від його рідних та друзів читайте на OBOZ.UA тут.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Двигатели для детских электромобилей: выбор и особенности 2 июля 2024

Детские электромобили становятся все более популярными среди родителей и детей благодаря их безопасности, экологичности и возможности предоставить детям опыт вождения в раннем возрасте

Постачання електромобілів Tesla знижуються другий квартал поспіль 2 июля 2024

Постачання електромобілів Tesla знижуються другий квартал поспіль

Вдарили чоловіка сокирою по голові та непритомного скинули в озеро: на Київщині суд виніс вирок вбивцям 2 июля 2024

Вдарили чоловіка сокирою по голові та непритомного скинули в озеро: на Київщині суд виніс вирок вбивцям Двоє зловмисників проведуть за ґратами наступні 10 років, а третій – 11 років

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

medservis.xyz 4.5
medservis.xyz

Отзывов: 1

Клиника «М-плюс» 4.6
Клиника «М-плюс»

Отзывов: 1

Школа 245 1.7
Школа 245

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше