Інсайдер розповів, що вигадала кохана Пітта, щоб заслужити його довіру

24 сентября 2024

Американський актор Бред Пітт та його дівчина Інес де Рамон більше не ховаються від папараці. Проте це не означає, що друзі пари направо й наліво почнуть теревенити про їхні стосунки та публічно обговорювати їх.

Як пише Daily Mail, 31-річна де Рамон заборонила своєму оточенню говорити про неї з Піттом. Ба більше, вона змусила їх підписати офіційний договір про нерозголошення щодо цієї теми.

"Інес наказала своїм близьким ніколи не "зливати" жодної інформації про неї та про їхню пару у пресу. Вона діє дуже обережно, адже сильно любить Бреда. Вона хоче, щоб той довіряв їй, адже сподівається вийти за нього одного дня. Вона дуже про нього піклується", – сказав інсайдер.

Інес пішла на сміливий крок заради стосунків із коханим

фото GETTY IMAGES

"Інес знає, що Бред дуже не любить жінок, які цілують і йдуть розповідати про це. Він ненавидить таке і вважає, що це погано. Він завжди переживав, що жінки використовують його через славу. Але Інес, очевидно не робить цього. І він легко почувається з нею. Вона дуже обережна, аби не сказати жодного слова про нього. Вона хоче вибудувати довіру, щоб він міг на неї покластись. І згодом поглянути на неї в контексті потенційної дружини. Вона у цих стосунках із довготривалою перспективою і не хоче нічого зіпсувати", – додав інсайдер.

Актор зустрічається з дівчиною уже 2 роки

фото GETTY IMAGES

Як відомо, Пітт і де Рамон разом вже близько 2 років. Подейкують, Пітт навіть не проти завести з нею дитину.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кіт подолав 1500 км і повернувся додому через два місяці після зникнення 24 сентября 2024

Через 61 день після того, як тварина зникла, пара отримало повідомлення, що її знайшли в місті Розвілл, приблизно за 450 кілометрів від дому.

Українські суди стали частіше підтримувати водіїв у спорах із поліцією 24 сентября 2024

Українські суди стали частіше підтримувати водіїв у спорах із поліцією

Під час обшуку знайшли наркотики та гранати: у Києві затримали підозрювану у збуті амфетаміну та канабісу 24 сентября 2024

Під час обшуку знайшли наркотики та гранати: у Києві затримали підозрювану у збуті амфетаміну та канабісу. Фото Зловмисниці загрожує до 10 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Top Work 5.0
Top Work

Отзывов: 1

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.8
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше