У Києві спорткар на швидкості врізався у дерево та повалив його

24 сентября 2024

У Шевченківському районі Києва в понеділок, 23 вересня, сталась аварія за участі спортивного авто. Легковик на швидкості врізався у дерево, внаслідок чого вона впало на кришу машини.

Про це повідомили в соціальних мережах. Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці.

"На вулиці Бакинській (Сирець) водій старенького Chevrolet Corvette не впорався із кермуванням, вилетів з дороги і зніс доволі велике дерево. На місці працюють рятувальники ДСНС та правоохоронці", – йдеться в повідомленні.


На опублікованих в соцмережах фото та відео можна побачити наслідки ДТП. Варто додати, що вартість цього спортивного авто (в залежності від моделі та року випуску) на профільному сайті з продажу б.у. машин починається з 28,5 тис. доларів США.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва у вівторок, 17 вересня, сталась аварія за участі маршрутки та легковика. Внаслідок ДТП загинула водійка останнього авто та постраждало 16 осіб, серед яких є дитина.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Броварському районі Київської області сталась ДТП за участі двох автомобілів. Внаслідок зіткнення одна з машин загорілась, а інша з’їхала в кювет – є загиблі та постраждалі.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кіт подолав 1500 км і повернувся додому через два місяці після зникнення 24 сентября 2024

Через 61 день після того, як тварина зникла, пара отримало повідомлення, що її знайшли в місті Розвілл, приблизно за 450 кілометрів від дому.

Синусит: що це, причини, симптоми, діагностика та лікування 24 сентября 2024

Синусит: що це, причини, симптоми, діагностика та лікування

Під час обшуку знайшли наркотики та гранати: у Києві затримали підозрювану у збуті амфетаміну та канабісу 24 сентября 2024

Під час обшуку знайшли наркотики та гранати: у Києві затримали підозрювану у збуті амфетаміну та канабісу. Фото Зловмисниці загрожує до 10 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Пологовий 2 5.0
Пологовий 2

Отзывов: 1

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше