Сполучення між Києвом та Черніговом тимчасово обмежать

5 августа 2022

Сполучення між Києвом та Черніговом тимчасово обмежать - подробиці

До війни з Києва до Чернігова можна було дістатися, як мінімум, двома альтернативними маршрутами, тепер же кількість варіантів, як потрапити зі столиці, до найпівнічнішого обласного центру України, зменшиться.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг Чернігівської області, з 5 по 7 серпня буде обмежено рух для легкових та вантажних автомобілів за маршрутом Київ-Чернігів, передає "Суспільне".

Так, дістатися до Чернігова з Києва можна буде лише дорогою через Вишгород та Десну (Київ – Вишгород – Десна – Чернігів) Причини тимчасового перекриття дороги – не повідомляються. Єдине, що сказали у Службі автомобільних доріг Чернігівської області, є технічна необхідність, а також попросили водіїв враховувати обмеження при плануванні поїздок.

Нагадаємо, що на дорогах окупованого Маріуполя неспокійно, там з'явилися російські даішники та побори на дорогах.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Готували удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: СБУ викрила агентурну групу ФСБ 28 марта 2024

Готували удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: СБУ викрила агентурну групу ФСБ. Фото і відео Підозрюваним загрожує 15 років позбавлення волі або довічне

Вимагав 500 тис. грн хабаря за асфальтування дороги: у Києві судитимуть посадовця 28 марта 2024

Вимагав 500 тис. грн хабаря за асфальтування дороги: у Києві судитимуть посадовця. Фото і відео Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі

Що краще – таблетки чи капсули: в чому різниця, як діють 28 марта 2024

Часто в аптеках можна зустріти один засіб, наприклад, ібупрофен, у різних формах: капсулах і таблетках. Водночас капсули зазвичай дорожчі. В чому різниця та що ефективніше?

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше