США перекидають на Близький Схід підводний човен і авіаносець

12 августа 2024

США направляють на Близький Схід атомний підводний човен USS Georgia, а також прискорюють перекидання авіаносця Abraham Lincoln. Відповідні розпорядження видав міністр оборони США Ллойд Остін, йдеться на сайті Пентагону.

Зазначається, що Остін провів телефонну розмову з главою Міністерства оборони Ізраїлю Йоавом Галлантом. Під час бесіди він підтвердив відданість США всім можливим крокам для захисту Ізраїлю, а також наголосив на посиленні військової присутності США на Близькому Сході на тлі ескалації напруженості в регіоні.

Підтверджую прихильність, Остін наказав авіаносній ударній групі USS ABRAHAM LINCOLN, яка оснащена винищувачами F-35, прискорити свій перехід у зону відповідальності Центрального командування. При цьому авіаносець Theodore Roosevelt вже знаходиться в регіоні.

Крім того, глава Пентагону віддав розпорядження направити в район Центрального командування підводний човен із керованими ракетами USS Georgia.

Також у ході телефонної розмови Остін та Галлант обговорили операції Ізраїлю в Газі та зусилля щодо укладання угоди про припинення вогню та звільнення заручників.

Крім цього, темою розмови стали зусилля зі стримування агресії з боку Ірану, ліванської Хезболли та інших пов'язаних з Іраном угруповань по всьому регіону.

Раніше повідомлялося, що США розгортають додаткові військові сили на Близькому Сході для деескалації напруженості в регіоні.

Новий глава ХАМАС передав Ізраїлю, що хоче перемир'я - ЗМІ

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Названо сім звичок, від яких потрібно відмовитися до 50 років для здорового старіння 21 сентября 2024

Вибір способу життя в молодості істотно впливає на те, як ми старіємо та наскільки здоровими будемо після 50 років.

Майкл Дуглас звернувся до Зеленських після візиту до Києва та розповів, що його вразило найбільше 21 сентября 2024

Майкл Дуглас звернувся до Зеленських після візиту до Києва та розповів, що його вразило найбільше. Відео Найбільше враження на актора справили люди

Експерт пояснив, чому запах бензину в салоні може бути небезпечним 21 сентября 2024

Експерт пояснив, чому запах бензину в салоні може бути небезпечним

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

WINCO.COM.UA 5.0
WINCO.COM.UA

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше