США продовжили дію гуманітарних дозволів на в'їзд для українців

3 марта 2024

Влада США продовжила термін дії перебування українських шукачів притулку на американській території строком до 2 років. Про це повідомила пресслужба Міністерства з реінтеграції тимчасово окупованих територій України з посиланням на посла України в США Оксану Маркарову у суботу, 2 березня.

Право на поновлення свого дозволу на перебування отримали українці, які прибули до США за програмою Uniting for Ukraine (U4U) – спрощеною ініціативою з надання громадянам України гуманітарного дозволу на в'їзд до США, або отримали гуманітарний дозвіл на в'їзд у пунктах пропуску через американський державний кордон в період із 11 лютого до 25 квітня 2022 року.

"Зазначимо, що гуманітарний дозвіл на в'їзд є одним із найпоширеніших і часто використовуваних видів особливого статусу для в'їзду. Цей вид спеціального дозволу дає право на в'їзд до Сполучених Штатів і надається з міркувань гуманітарних причин для осіб, які, відповідно до законодавства, не мають звичайного права на в'їзд до США", – йдеться у повідомленні.

Раніше стало відомо, що Україна отримала 57 когенераційних установок від USAID. Завдяки цьому теплопостачальні підприємства зможуть генерувати додатково 56.5 МВт електричної енергії для власних потреб і забезпечать теплом близько 1 млн громадян і 960 об'єктів соціальної сфери.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Газі звільнили дівчину, яку викрали в Іраку десять років тому 5 октября 2024

Фаузію викрали в 11-річному віці, під час нападу на громаду єзидів у північному Іраку. Тоді тисячі чоловіків були вбиті, а жінок і дівчат перетворили на рабинь.

Фахівці пропонують легкі ігри для розвитку вашого немовляти від 3 до 6 місяців 5 октября 2024

Розвиток малюка в перші роки життя — це важлива задача, яка потребує творчого підходу, адже гра — природний спосіб навчання дітей чогось нового. 

Під Києвом легковик на пішохідному переході збив на смерть чоловіка 5 октября 2024

Під Києвом легковик на пішохідному переході збив на смерть чоловіка. Подробиці смертельної ДТП Справою вже зайнялась поліція

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше