США та Іран ведуть регіональні переговори - ЗМІ

20 мая 2024

Високопосадовці адміністрації Байдена провели непрямі переговори з іранськими колегами, намагаючись уникнути ескалації та посилення регіональних атак. По це у суботу, 18 травня, повідомляє Axios.

Вказується, що зустріч відбулася в Омані. 

"Переговори за участю радника президента Джо Байдена з Близького Сходу Бретта Макгерка та виконувача обов’язків посла США в Ірані Абрама Пейлі стали першим раундом переговорів між США та Іраном із січня", - повідомляє видання.

Видання вказує, що переговори були зосереджені на роз’ясненні наслідків дій Ірану та його проксі у регіоні та обговоренні стурбованості США щодо статусу ядерної програми країни.

Іранське інформаційне агентство IRNA  написало, що ці переговори є "не першими і не останніми".

Білий дім і Держдепартамент відмовилися коментувати переговори в Омані. 

Уряд США оголосив про санкції проти організацій і фізичних осіб, залучених до виробництва, продажу й транспортування іранських БпЛА, зокрема в Росію. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як вибрати настільні ігри для сімейної відпустки 21 октября 2024

Сімейна відпустка — це чудова можливість відпочити, провести час разом і відволіктися від суєти. У такі моменти на допомогу приходять настільні ігри — вони чудово урізноманітнюють дозвілля

Термостабильные начинки: что это и как ими пользоваться 17 октября 2024

Изготовление сладостей на собственной кухне для семьи или на заказ для продажи – это захватывающий и интересный процесс. Магазины для кондитера предлагают много товаров, значительно

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше