Стало відомо, скільки військових охоронятимуть Саміт миру

23 мая 2024

Федеральна рада Швейцарії видала розпорядження про заходи безпеки під час проведення Саміту миру на курорті Бюргеншток 15-16 червня. Про це в середу, 22 травня, повідомила пресслужба ради.

Для безпеки учасників саміту Швейцарія готова задіяти до 4000 військовослужбовців, які допомагатимуть владі кантону Нідвальден, де розташований Бюргеншток.

Значна кількість військовослужбовців пов'язана зі складним рельєфом місцевості в районі Бюргенштока, масштабами операції, а також великою кількістю поважних гостей.

За швейцарським законодавством, рішення про участь понад двох тисяч військовослужбовців має схвалити парламент, але він не встигне це зробити до саміту, тому Федеральна рада подасть звіт законодавцям восени.

Повідомляється також, що Швейцарія обмежить використання повітряного простору в районі Бюргенштока у зв'язку із запланованим прибуттям гостей, які перебувають під захистом міжнародного права. До охорони неба будуть залучені швейцарські військово-повітряні сили.

Раніше повідомлялося, що Росія намагається зірвати Глобальний Саміт миру. Як зазначив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, для росіян це друга за важливістю мета після атаки на Харківщину.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Велюр" поза карантином, день народження для Алли, виїзд у Таїланд та інше обличчя: видатні скандали нардепа Миколи Тищенка 25 июня 2024

Одіозний депутат, який раніше входив до складу партії "Слуга народу", 52-річний Микола Тищенко втрапив у черговий скандал. 20 червня у Дніпрі група осіб напала на ексбійця спецпідрозділу Kraken Дмитра "Сина" Павлова. У мережі почали писати, що це була охорона Тищенка і, власне, на оприлюднених відео було видно нардепа.

У Парижі відбулося показове шоу World Vogue-2024 25 июня 2024

23-го червня у Парижі відбулося показове шоу World Vogue, яке у попередні роки проводилося у Лондоні та Нью-Йорку. Кожного разу івент вшановує та підсвічує найцікавіші події та здобутки в індустрії.

Культова співачка 70-х Деніз Нолан вийшла заміж за нареченого після 47 років спільного життя 25 июня 2024

У кольорах прапора України: культова співачка 70-х Деніз Нолан вийшла заміж за нареченого після 47 років спільного життя. Фото і відео Закохані познайомилися у 1977 році

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше