Стало відомо, з яких країн приїдуть гості на "парад перемоги" до Москви

6 мая 2024

У так званому "параді перемоги" в Москві візьмуть участь лідери Білорусі, Казахстану, Киргизії, Таджикистану, Туркменії, а також Куби, Лаосу та Гвінеї-Бісау. Про це повідомив помічник російського диктатора Володимира Путіна Юрій Ушаков, пише російська пропагандистська агенція РИА Новости.

За його словами, на парад також запрошено керівників виконавчих органів СНД, Союзної держави, ОДКБ, ЄАЕС, Євразійського банку розвитку, Шанхайської організації та співробітництва та низки інших держав, а також глав диппредставництв дружніх держав та військових аташе з "дружніх держав".

Нагадаємо, торік РФ провела акцію "Безсмертний полк" в Африці, а в російському місті Тюмені акцію провели у водоймі. Опозиційні російські ТГ-канали публікували іронічні коментарі з цього приводу, називаючи моржування з прапорами божевіллям і цирковою виставою.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У столиці Киргизстану спалахнули протести 19 мая 2024

Причина заворушень - недавня бійка між місцевими жителями та іноземними студентами, ймовірно, виходцями з Єгипту й Пакистану.

США незадоволені ідеєю запросити Росію на річницю висадки в Нормандії - ЗМІ 19 мая 2024

Вашингтон визнає, що Париж має право сам вирішувати, кого запрошувати на урочисті, однак не в захваті від запрошення РФ.

Google посилює захист смартфонів від крадіжок 18 мая 2024

Google посилює захист смартфонів від крадіжок

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше