Окупанту, який вбив волонтера на Київщині, повідомили про підозру

23 марта 2023

Правоохоронці повідомили про підозру у воєнних злочинах ще одному військовослужбовцю РФ. Окупант розстріляв волонтера, коли той віз продукти багатодітній родині у Бучанському районі Київщини.

Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції України. Злочинцю загрожує довічне (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Чоловік розвозив продуктові набори по селах Бучанського району. Ввечері, коли він віз харчі багатодітній родині, окупанти почали стріляти по його автомобілю. Українець отримав поранення, але був живий. Військові рф витягнули його з автомобіля та вистрелили в голову. Аби приховати злочин, окупанти сховали тіло загиблого у каналізаційному колодязі", – розповіли в поліції.

Після вбивства військовослужбовці РФ обшукали машину волонтера, забрали продукти і його мобільний телефон. Загарбники навіть перевірили документи, які були в кишені вбитого.


За словами дружини загиблого, вона чула постріли неподалік від їхнього помешкання.

"Я чула, як вони стріляли, сміялися. Вже потім з’ясувалося, що саме в цей час вони розважалися, розстрілюючи мого чоловіка. Ми шукали його тіло шість місяців. Скільки шукали, стільки сподівалися, що знайдемо. Його телефон три рази з’являвся в мережі. Я йому постійно намагалася додзвонитися. Я й досі не видаляю номер його телефону", – додала жінка.

У поліції уточнили, що наразі переважна більшість особового складу батальйонної її тактичної групи окремої 5-ї танкової бригади окупантів вже ідентифікована. Відтак сім’я вбитого волонтера та свідки впізнали на фото військових РФ, які причетні до воєнного злочину.

"Поліцейські зібрати доказову базу причетності російського військового до вбивства цивільного. За погодженням з Офісом Генерального прокурора 27-річному окупанту оголошено про підозру. Йому загрожує довічне позбавлення волі", – резюмували в НПУ.

Як повідомляв OBOZREVATEL, в України судитимуть двох російських офіцерів, причетних до воєнних злочинів у Київській області. Зловмисники віддавали накази військовослужбовцям катувати та вбивати мирних мешканців.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ще два українські актори вступили до лав ЗСУ - обидва раніше грали у Театрі на Подолі 26 апреля 2024

Замінили сцену на фронт. Ще два українські актори вступили до лав ЗСУ Обидва раніше грали у Театрі на Подолі

Зачем нужен уголовный адвокат по ДТП: помощь адвоката и порядок действий 26 апреля 2024

Попадание в дорожно-транспортное происшествие – это событие, которое может изменить вашу жизнь в мгновение ока. В таких ситуациях возникает множество вопросов и тревог: как защитить свои права?

Мішина пояснила, чому їй краще не бажати багатого чоловіка 26 апреля 2024

Акторка Ксенія Мішина любителька екстравагантних фотосесій у визивних образах. Чергову зйомку у провокаційному луці зірка серіалу "Кріпосна" показала у своєму Instagram.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Відзив 5.0
Відзив

Отзывов: 2

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше