Леді Гага з'явилася на своєму концерті в сукні українського бренду

24 июня 2024

Американська поп-діва Леді Гага обрала український бренд SANTA для виступу на своєму джаз-шоу La Vie En Rose у Лас-Вегасі, США, і поповнила ряди прихильників українського одягу. Особливу сукню майстри створили всього лише за 4 дні.

Вона складалася з основи, плаття у білизняному стилі, та накидки з пір'ям. Як повідомляє Ukrainian Fashion Week в Instagram, допомагав українцям особистий стиліст Леді Гаги Том Іребаут.

"Креативній команді ательє вдалося створити кастомну сукню всього за 4 дні – це результат плідної співпраці зі стилістом співачки Томом Іребаутом", – зазначив UFW.

Ця сукня існує лише в одному екземплярі, і той – у поп-співачки. Образ артистки був асиметричним. Як повідомляє бренд, сукню пошили із матового шовкового сатину ніжно-рожевого кольору. Один рукав виробу був довгим, а інший – заледве закривав плече. Майже на усі краї плаття пришили об'ємне пір'я.

"Одна і неповторна Леді Гага у сукні SANTA, пошита на замовлення на виступ Jazz&Piano у Лас-Вагасі. Цей ексклюзивний виріб було розроблено спеціально для Леді Гаги в ніжно-рожевому кольорі з фарбованим страусиним пір'ям та ручною вишивкою", – прокоментував бренд.

Відомо, що образ артистки доповнили обручем із чорного пір'я від Carrie Jenkinson та кольє Swarovski.

Раніше OBOZ.UA писав, що співачка Адель оскандалилась через сукню дизайнера Валентина Юдашкіна, який одягав російську армію. Українці вже звинуватили співачку у підтримці війни.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Чому під час критичних днів так сильно хочеться солодкого: не всі про це знають 28 июня 2024

Практично кожна жінка хоча б раз переживала ситуацію, коли під час місячних хочеться солодкого. В такі моменти дійсно з'являється бажання наїстися цукерок, тістечок чи шоколаду. Чому ж так відбувається?

Стало відомо, як Опра Вінфрі з бідної дівчинки перетворилася на жінку, що рятує світ 28 июня 2024

Мільйони на благодійність і "мережа ангелів": як Опра Вінфрі з бідної дівчинки перетворилася на жінку, що рятує світ Як дівчинка з бідної сім’ї стала однією з найбільш відомих благодійниць

На Київщині п’яний водій BMW наїхав на велосипедиста, який катався з однорічною дитиною 28 июня 2024

На Київщині п’яний водій BMW наїхав на велосипедиста, який катався з однорічною дитиною. Подробиці і фото Обставини аварії встановлять правоохоронці

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше