Суперфіналіст "Голосу країни-13" і воїн ЗСУ Юрій Городецький втретє став батьком

19 июня 2024

Зірка "Голосу країни-13" та військовослужбовець Збройних Сил України Юрій Городецький поділився щасливою новиною – він став батьком втретє. Ця важлива в його житті дата припала саме на цьогорічний День батька, що відзначають 16 червня. Відомо, що його дружина-військова Юлія народила хлопчика Олександра.

Про поповнення в родині Городецький сповістив в Instagram. Він написав, що безмежно любить свою дружину та новонародженого синочка й дуже радий новиною.

"Кохана! Це найкращій подарунок на День батька. Я найщасливіший батько у світі. Безмежно Вас кохаю", – написав він.

До щемкого допису він додав миле фото із маленькою ніжкою дитини, яка займає лише половину долоні.

Багатодітну родину привітала співачка Наталя Могилевська, яка й розсекретила ім'я та стать малюка. Виявилося, що незадовго до пологів подружжя відвідало її концерт і дуже переживало, щоб у той час не розпочався момент "Х".

"Вітайте! У родині Городецьких вчора народився хлопчик Олександр. Ми бачилися 2 дні тому на концерті в Одесі. Вони хвилювалися, що від емоцій почнуть народжувати саме у залі. Так і сталося, наступного дня вони народили", – повідомила артистка в Instagram.

Вона рада, що в час війни народжуються діти, адже українці попри складну ситуацію в країні мають жити своє життя.

"Це подружжя військових, в яких вже є двоє дітей, але вони пішли воювати, захищати країну. І, щоб ви розуміли, це втілення головних меседжів всіх моїх вистав, всіх моїх концертів: що українці повинні продовжувати жити, бути щасливими, нічого не боятися, народжувати, вагітніти. Вони прямо на фронті завагітніли, і ось сьогодні-завтра", – говорила Могилевська в опублікованому відео, яке зняла під час того самого концерту в Одесі.

Відомо, що Юрій Городецький приєднався до війська ще у віці 18 років. Нині він є командиром підрозділу у 28 ОМБр імені Лицарів Зимового Походу. У 2022 році воїн прославився виконанням патріотичних пісень, зокрема і "Місяцем" в дуеті з Наталею Могилевською.

На "Голос країни-13" він потрапив минулого року і став "золотим голосом військових". Він зміг пройти в суперфінал, але там поступився місцем Михайла Панчишину.

Раніше OBOZ.UA писав, що Лілія Ребрик вперше вийшла із 3-місячною Адель донькою на публіку. Вона одягнула крихітку у стильний рожевий образ.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Вишневому чоловік упав у ліфтову шахту з 5-го поверху та загинув 29 июня 2024

У Вишневому чоловік упав у ліфтову шахту з 5-го поверху та загинув. Подробиці трагедії Обставини трагедії встановлять правоохоронці

Театр у Польщі потрапив у скандал через "братні народи" та українку, яка пережила насилля з боку російських окупантів 29 июня 2024

Театр у Польщі потрапив у скандал через "братні народи" та українку, яка пережила насилля з боку російських окупантів. Ексклюзивні деталі Поляки пояснили, чому так сталося

Лікарі видалили зі шлунка підлітка волосся вагою 3,5 кг 29 июня 2024

Маса важила стільки ж, скільки домашня кішка.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Жах 0.1
Жах

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше