У Києві рецидивіст серед білого дня пограбував дівчину

19 июня 2024

У Києві правоохоронці оперативно затримали раніше судимого чоловіка, який, за інформацією слідства, причетний до пограбування. Зловмисник напав на дівчину, вирвав у неї сумку з телефоном та грошима, а потім втік.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як розповіли правоохоронці, до них звернулась 24-річна киянка, яка повідомила що на вулиці у Солом’янському районі невідомий вихопив у неї сумку з особистими речами, мобільним телефоном, а також грошима у розмірі 5 тисяч гривень, та втік.

"У ході проведення розшукових заходів оперативники упродовж двох годин розшукали зловмисника та затримали його. Фігурантом виявився 34-річний уродженець Київщини, який до цього неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини", – розповіли в поліції.

За фактом грабежу, вчиненого в умовах воєнного стану, відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка, якого підозрюють у причетності до грабежів. Зловмисник запрошував до себе перехожих на застілля, а потім відбирав їхні цінні речі.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві через спеку зросла забрудненість повітря 1 июля 2024

У Києві через спеку зросла забрудненість повітря

7-річна донька Фреймут англійською пояснила, як пити гарячі напої. Відео 1 июля 2024

Телеведуча і експертка з етикету Ольга Фреймут активно передає свої знання молодшій доньці, 7-річній Євдокії. І дівчинці, схоже, це подобається.

Стало відомо, чому Метт Деймон застерігав Бена Аффлека від стосунків із Лопес 1 июля 2024

Близький друг актора Бена Аффлека, актор Метт Деймон з самого початку переконував його не починати стосунків з співачкою Дженніфер Лопес, так як знав, що все знову закінчиться розривом.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Ineed 0.5
Ineed

Отзывов: 1

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше