Світлана Білоножко розповіла, як заробляє після смерті чоловіка та скільки грошей витрачає на себе

25 сентября 2024

Заслужена артистка України Світлана Білоножко розкрила суму своїх доходів після смерті чоловіка – співака Віталія Білоножка. Зараз співачка заробляє до 2 тисяч доларів на місяць, у які входять виступи на корпоративах, пенсія й пасивний прибуток.

Світлана Білоножко має звання і заслуженої, і народної артистки Україні, завдяки яким одержує надбавку до пенсії, хоч і незначну. А ось про свій пасивний заробіток співачка подбала заздалегіть, розповіла вона в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Вона зізналася, що отримувати додатковий прибуток від здачі нерухомості під оренду вона планувала з покійним чоловіком разом. Як каже співачка, "про тебе ніхто не подбає, якщо ти сам не подбаєш".

"З чого я заробляю? Є декотрі корпоративчики, мене запрошують, у мене є своя програма, я працюю. Ну й потім пасивний дохід у мене є. Це нерухомість, я здаю. Я думала про це завчасно, тому що це важливо. Якась подушечка має бути. Інакше про тебе ніхто не подбає, якщо ти сама не подбаєш. І це ми ще думали з Віталіком разом", – пояснює вона.

Білоножко повідомила, що раніше її доходи були більшими за 2 тисячі доларів. Зокрема, вона пояснила, що за комунальні послуги свого будинку, площею у 200 квадратних метрів, платить самостійно і в допомозі дітей не має потреби: "Мені це не накладно. Якщо в мене буде така потреба, вони [діти] мені будуть допомагати. Але поки що мені не треба".

Щодо інший витрат Світлана Білоніжко назвала себе "трохи трансжиром". Вона зазначила, що на себе витрачає багато грошей, а найбільші покупки припадають на догляд за собою і "цікаві речі". "Мені хочеться витратити, мені хочеться отримати задоволення", – саме так артистка описала свій шопоголізм.

Раніше OBOZ.UA писав, що Світлана Білоножко розповіла, що вона змінила у собі завдяки косметології. 67-річна співачка зізналася – ніколи не зверталася до пластичних хірургів.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Голодування задля схуднення: плюси та мінуси 25 сентября 2024

Перед тим, як почати голодування заради довгоочікуваної цифри на вагах, варто знати його максимально допустиму тривалість, щоб не заподіяти шкоди здоров’ю.

Блогерка Верба виписалася з пологового та оголосила ім'я новонародженої доньки 25 сентября 2024

Вербу з дитиною з пологового зустрічали великою компанією

ЄС з 10 листопада змінює правила перетину кордону 25 сентября 2024

Під час першого в’їзду у громадян братимуть біометричні дані: відбитки пальців та фото обличчя. Дані зберігатимуться три роки, повторно їх здавати не потрібно.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Good-Harvest.UA 5.0
Good-Harvest.UA

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше