Оля Полякова підтримала ЛГБТ-спільноту перед тисячами фанатів в Палаці спорту

28 октября 2024

Співачка Оля Полякова на своєму сольному концерті в Палаці спорту, який прогримів у Києві 26 жовтня, перед тисячами фанатів підтримала ЛГБТ-спільноту і закликала ставитися до таких людей толерантно. Вона також торкнулася теми дискримінації.

Артистка вийшла на сцену із прапором ЛГБТ і зазначила, що важливо підтримувати представників цього руху. Відео опублікували у Telegram-каналі SLAY MUSIC.

"Я підтримую людей, яким потрібна підтримка. І те, що ми тут з вами такі різні, такі яскраві, і водночас ми єдині. Це дуже важливо – підтримувати один одного, не зважаючи на стать, на віросповідання, на орієнтацію. Ми всі українці, і в нас усіх рівні права. Тому що свобода – це не просто слово. Це можливість вільно кохати, творити й дихати на повні груди. І сьогодні ми з вами виборюємо бути свободними, бути вільними!" – промовила Оля Полякова і передала прапор фанатам.

Це не вперше, коли співачка відкрито підтримує ЛГБТ. У її Instagram можна знайти фотографії з прайдів що в Україні, що за кордоном. Зокрема, Оля Полякова у червні закликала депутатів прийняти два закони: перший – щодо захисту від насильства, другий – щодо дозволу офіційно оформлювати стосунки квір-парам.

"Рік тому я була на найбільшому прайді у світі в Лондоні. Разом з іншими однодумцями ми представляли Україну, говорили про підтримку та війну. Дуже шкода, що не всі справді гідні представники спільноти змогли поїхати цього року. Але ми все одно можемо зробити те, що наблизить нас до європейської спільноти, наших друзів та головних союзників", – пояснила вона.

Оля Полякова не приховує, що підтримує усіх людей, що належать до ЛГБТ-спільноти. Вона переконує, "кожна людина повинна мати можливість вільно жити й любити".

Раніше OBOZ.UA писав, що найвідомішу трансгендерну модель Грузії й учасницю конкурсу краси Miss Trans Star Iternational жорстоко вбили в її будинку. Кесарії Абрамідзе нанесли численні ножові поранення, несумісні з життям.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Наталка Денисенко розказала про сварки з чоловіком-військовим та відверту фотосесію 28 октября 2024

Акторка Наталка Денисенко, яка нещодавно разом зі своїм чоловіком, військовослужбовцем та актором Андрієм Федінчиком насолоджувалася відпочинком під час його відпустки, розповіла, чи сварилися вони з чоловік та хто був ініціатором гарячої зйомки, де вона оголена.

Тарабарова з дітьми наробила милих фото в осінньому лісі 28 октября 2024

Співачка Світлана Тарабарова, яка на початку жовтня відзначала 8-му річницю шлюбу зі своїм чоловіком та концертним директором Олексієм Бондарем, потішила прихильників осінніми фото зі своїми дітьми.

Принц Вільям вперше за шість років публічно заговорив про свого брата Гаррі, який розсварився з сім‘єю 28 октября 2024

Принц Вільям вперше за шість років публічно заговорив про свого брата Гаррі, який розсварився з сім‘єю Стосунки між братами стали напруженими ще у 2016 році

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Обережно шахраї 0.1
Обережно шахраї

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше