Поліцейські Києва встановили особу 16-річної порушниці, яка танцювала під російський трек біля меморіалу Героїв Небесної Сотні

6 июля 2024

Поліцейські притягнули до відповідальності 16-річну блогерку. Порушниця танцювала під російський трек біля меморіалу Героїв Небесної Сотні у центрі Києва, а потім опублікувала відповідне відео у соцмережах.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Крім того, з матір’ю неповнолітньої провели профілактичну бесіду, з метою недопущення подібних випадків в майбутньому.

"Поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності 16-річну блогерку, яка танцювала під російський трек біля меморіалу Героїв Небесної Сотні", – розповіли в пресслужбі.

Як уточнили в поліції, неповнолітня разом з матір’ю приїхала на декілька днів до столиці й, перебуваючи на Майдані Незалежності вирішила станцювати. Свої дії вона засняла на відео та виклала в одній з соціальних мереж.

Порушницю розшукали та склали відносно неї адміністративний протокол за фактом дрібного хуліганства. Згідно КУпАП, таке порушення тягне за собою накладення штрафу від 51 до 119 гривень або громадські роботи на строк від сорока до 60 годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Як повідомляв OBOZ.UA, за матеріалами СБУ підозру отримав молодик з Києва, який виклав у мережу відео з гаслами кадировців. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Щоденні запуски Shahed-136: окупанти хочуть "засушити" ППО України 4 октября 2024

Щоденні запуски Shahed-136: окупанти хочуть "засушити" ППО України

Різноманіття гарячих ролів: кращі варіанти для любителів експериментів 4 октября 2024

На сьогоднішній день важко здивувати когось такою популярною стравою японської кухні, як суші. А скажіть, чи пробували ви гарячі роли?

Дружина Гордона в оксамиті та вензелях показалася у свій ювілей. Фото 4 октября 2024

Дружина журналіста і блогера Дмитра Гордона, теж журналістка Олеся Бацман 2-го жовтня відсвяткувала 40-річчя.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше