Тайвань передасть $1 млн на закупівлю генераторів для Києва

8 декабря 2022

Тайвань спрямує 1 мільйон доларів США на закупівлю дизельних генераторів задля забезпечення незламності Києва. Завдяки цій допомозі потенційно ще 400 "пунктів незламності" в столиці матимуть світло.

Про це повідомив депутат Київради Григорій Маленко у Facebook.

"Останні 9 місяців доводять, що найкращий спосіб протистояти диктаторам — єднання вільних народів. На іншому кінці світу хоробрий народ Китайської Республіки так само, як і ми — протистоїть намаганням затягти себе до авторитаризму та несвободи. Острів Тайвань і його народ у світі — такий самий символ боротьби за свободу, як і Україна. І особливо приємно, що зараз, коли Україні важко, наші друзі з Тайваню готові допомогти нам пережити важку зиму, яку намагаються влаштувати українцям росіяни", – написав Григорій Маленко.

Він розповів, що було підписано меморандум між міністерством закордонних справ Тайваню, міським головою Києва Віталієм Кличком та благодійним фондом "Дарничани", який очолює Григорій Маленко.

Згідно з домовленістю, Китайська Республіка (Тайвань) спрямує 1 мільйон доларів США на рахунок Фонду "Дарничани", який закупить генератори задля забезпечення незламності столиці. Місто Київ прийме ці генератори на баланс і максимально ефективно використає для забезпечення першочергових потреб.

Проєкт потенційно зможе забезпечити генераторами ще 400 "пунктів незламності", які розгортаються в усіх районах столиці.

"Це неоціненна технологічна допомога від однієї з провідних економік світу! Дякую нашим партнерам за довіру до нашої країни, нашого міста, нашого фонду! Окрема дяка Кірі Рудик, без допомоги якої нам би навряд чи вдалося досягти цієї домовленості", – написав Григорій Маленко.

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тарабарова показала, що назнімали її діти. Фото 18 мая 2024

Співачка Світлана Тарабарова повеселила фотоконтентом, який назнімали її троє дітей - Іван, Марія та Поліна - до чиїх бешкетних рученят потрапив матусин телефон.

Анна Неплях розказала про свої харчові звички і як тримає вагу 18 мая 2024

Переможниця "Міс Всесвіт Україна"-2021 Анна Неплях, яка на початку війни набрала 10 кіло, продовжила тему прийняття себе, зокрема свого тіла.

Фахівці пояснили чому дієти не допомагають: як схуднути під час менопаузи 18 мая 2024

Якщо ви вважаєте, що втрата ваги в період менопаузи є проблемою, ви не самотні. Через те, що рівень гормонів та його зміна під час менопаузи впливає на наш організм, схуднення стає набагато складнішим завданням.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше