Теракт під Москвою: СК РФ заявив, що добув докази "причетності" України

29 марта 2024

Слідчий комітет (СК) Росії заявляє, що інформація вилучених у підозрюваних у теракті у Crocuss City Hall технічних пристроях нібито "підтверджує їхній зв'язок з українською стороною". Про це СК написало на своєму Telegram-каналі в четвер, 28 березня.

Росіяни стверджують, що вони буцімто мають докази зв'язку фігурантів цієї справи з якимись "українськими націоналістами".

СК РФ запеняє, що виконавцям теракту нібито переслали "значні суми грошових коштів та криптовалюти з України". Однак комітет не пояснив, яким чином це було здійснено з огляду на те, що з початку великої війни прямих транзакцій між країнами нема.

Голові СК Росії Олександру Бастрикіну доповіли про це під час нараді, йдеться в повідомленні.

Як відомо, ввечері 22 березня стався теракт у концертному залі Crocuss City Hall у підмосковному Красногорську. Четверо людей влаштували стрілянину та пожежу. За останніми даними, загинули 143 особи, ще понад 180 постраждали. Слідчий комітет РФ розслідує цей інцидент як терористичний акт.

Нагадаємо, що США і Британія перевіряють криптовалютні транзакції на суму понад 20 мільярдів доларів, які пройшли через російську біржу. Платежі проходили через московську криптобіржу Garantex з використанням криптовалюти Tether, прив'язаної до долара.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать надежные входные двери? 27 апреля 2024

Безопасность жилища – одна из приоритетных задача. Для решения этой проблемы необходимо выполнить комплекс мероприятий, одним из звеньев которого является установка надежных входных дверей

В НАТО назвали умову для гарних відносин КНР із Заходом 26 апреля 2024

Пекін продовжує розпалювати найбільший збройний конфлікт у Європі з часів Другої світової війни, вважають в НАТО.

У продаж надійшов робот Thermonator із вогнеметом 26 апреля 2024

У продаж надійшов робот Thermonator із вогнеметом

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

7 роддом 5.0
7 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше