Зірка "Х-Фактора" Микита Ломакін пояснив, чому 11 років мовчав про наміри Філіпа Кіркорова його зґвалтувати

16 сентября 2024

Український співак Микита Ломакін, який розпочав музичну кар'єру ще у юному віці, розповів чому мовчав 11 років про ситуацію з російським співаком Філіпом Кіркоровим. Нещодавно учасник шоу "Х-Фактор 4" та "Голос країни-11" поділився дитячою травмою: за словами виконавця, путініст хотів схилити його до сексуального зв'язку. Тоді Ломакіну було усього 15 років.

Нові деталі зірка розкрив ведучому Олексію Суханову. Ломакін зізнався – будучи дитиною не розумів, що таке взагалі існує у світі. Він не мав наміру пропіаритись, розповівши свою історію. Одкровення музиканта стало для нього психологічним розвантаженням. 

Зростаючи, каже Ломакін, думав, що людям слід показувати лише найкращі свої якості або ж транслювати неймовірні речі. "Тому я просто акцентувався на іншому. Я намагався стати просто більше, приємніше, гармонійніше. І це показувати", – продовжив він, додаючи, що мав певні сумніви. Зокрема, чи буде цікаво людям почути про його досвід. 

Однак, коли Микита заговорив про пережите, чимало представників шоубізу відгукнулися та підтримали його, адже самі зіткнулися з подібним зі сторони Кіркорова. "Я до таких людей ставився з ось такими очима (широко розплющеними. – Ред.) Я думав, що, вау, я дивлюсь на зірок. Я взагалі не думав про це (можливість зґвалтування. – Ред.). Але потім, коли я дізнався, я згадав, як він на мене дивився... – розповів гість. – Він натякає на щось дитині, а я не розумію, тому що це взагалі не в моєму всесвіті".

Про істині бажання росіянина розповіла юному Микиті його директорка. "Микито, він же гей і педофіл", – повідомила хлопцю жінка. Після того, як співак уник неприємної ситуації, вона розповіла йому, "як усе мало відбутися": "Никита, ты даже ничего не поймешь – поешь, выпьешь, потом проснешся и все".

Нагадаємо, на початку серпня 2024 року Микита Ломакін уперше розповів про інцидент. Після участі у шоу "Х-Фактор" юний музикант познайомився з Кіркоровим. Спершу він не помічав істиних намірів росіянина, однак згодом ледь не став жертвою відомого співака. За словами Микити, тоді його спасла мати – вона приїхала на концерт до Кіркорова та пішла до номеру путініста разом з сином. Подробиці – у нашому матеріалі.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як відома українська телеведуча та акторка Тала Калатай покумалася з родиною ексміністра оборони Олексія Резнікова, з яким дружить більше 20 років.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Хезболла пообіцяла "мститися" за вибухи пейджерів 18 сентября 2024

Вибухи пейджерів сталися на півдні Лівану, в південних передмістях Бейрута, відомих як Дахіє, та в східній долині Бекаа - усі ці місця є опорними пунктами Хезболли.

СБУ проводить обшуки у Свято-Введенському чоловічому монастирі в Києві: названо причину 18 сентября 2024

СБУ проводить обшуки у Свято-Введенському чоловічому монастирі в Києві: названо причину. Фото Офіційної інформації наразі не надходило

"Океан Ельзи" випустив емоційну пісню "Мукачево": Вакарчук пояснив, чому вона особлива 18 сентября 2024

"Океан Ельзи" випустив емоційну пісню "Мукачево": Вакарчук пояснив, чому вона особлива. Відео Артисти закликали не просто послухати, а відчути трек

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

WINCO.COM.UA 5.0
WINCO.COM.UA

Отзывов: 1

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше