Трамп пообіцяв залучити армію до вислання нелегалів із США

30 апреля 2024

Колишній президент США Дональд Трамп готовий залучити армію до висилки нелегалів із країни, якщо йому вдасться виграти вибори. Про це політик заявив в інтерв'ю журналу Timе.
 
За словами Трампа, у разі реалізації програми масової депортації нелегалів із країни він готовий залучити Національну гвардію США.
 
"Але якщо їм не вдалося це зробити, я б залучив і інші підрозділи (армії - ред.)", - заявив колишній американський лідер.
 
Відповідаючи на запитання журналіста, чи означало б це, що він не кориться закону від 1878 року, що забороняє застосування сили проти цивільних осіб, Трамп заявив, що не вважає його застосовним до нелегалів.

"Це не цивільні особи. Ці люди нелегально потрапили до нашої країни", - заявив він.
 
Як відомо, Трамп і раніше дотримувався аналогічної міграційної політики. Зокрема, одним із його головних проєктів було будівництво бетонної стіни на кордоні США та Мексики. 
 
Нагадаємо, Трамп та чинний президент Джо Байден вже набрали необхідну кількість голосів для висування їхніх кандидатур для участі у президентських виборах. Висунення відбудеться на з'їздах Демократичної та Республіканської партій, що пройдуть влітку.
 
Вибори президента США заплановані на 5 листопада 2024 року.

Трамп заявив, що якщо він не переможе на президентських виборах, це означатиме ймовірний кінець американської демократії. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Меланома: лікарка-дерматовенерологиня спростувала 5 небезпечних міфів 21 мая 2024

Меланома – це різновид раку, який безсимптомно розвивається із пігментних клітин шкіри меланоцитів. У зоні ризику – люди, які мають 50 і більше родимок, часто засмагають на пляжі або в солярії та мають генетичну схильність до захворювання.

Качественные комплектующие для окон и дверей: советы, где лучше искать и приобретать 21 мая 2024

Комплектующие для окон и дверей играют важную роль в долговечности, функциональности и эстетике ваших конструкций

Переплатили 1,5 млн грн за шкільні металеві шафи: судитимуть посадовця Подільської РДА Києва 21 мая 2024

Переплатили 1,5 млн грн за шкільні металеві шафи: судитимуть посадовця Подільської РДА Києва. Фото Обвинувачуваному загрожує до 12 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше