Єфросініна прокоментувала бажання Ангеліни Вовк поїхати на фронт

30 ноября 2022

Українська телеведуча Маша Єфросініна відреагувала на скандальне інтерв'ю зірки радянської дитячої передачі "Добраніч, малюки" Ангеліни Вовк, де росіянка висловила бажання вирушити на фронт. Знаменитість написала, що в ведучої "труха замість мізків".

Вовк, до речі, в відео розповіла про вигаданий нею спосіб спонукати Україну до капітуляції завдяки свині Хрюші та зайцю Стєпашці. Ролик з коментарем від Єфросініної з'явився в її Instagram.

Ангеліна Вовк запропонувала взяти з собою в Україну іграшкових звірей, ввімкнути спокійну музику з колись відомої телепередачі та присоромити українців за захист своєї батьківщини. Таким чином, вважає росіянка, Україна припинить оборонятися.

Свій "план" зірка "Добраніч, малюки" розповіла одному з найвідоміших пропагандистів Росії Борису Корчєвнікову. Українка, яка натрапила на фрагмент відео, побажала "зазомбованим" колегам самознищитися.

"Господи, допоможи цим людям самознищитися раніше, ніж вони усвідомлять, що живуть з трухою замість мізків", – лаконічно прокоментувала слова ведучої з РФ Маша Єфросініна.

Як відомо, російська пропаганда не рідко використовує Вовк у своїх цілях, щоб пробудити почуття ностальгії за СРСР у дорослих росіян та заволодіти довірою. Так, У Москві російські комуністи влаштували святковий концерт на честь сторіччя радянської піонерії, а ведучою покликали зірку "Добраніч, малюки".

Як раніше писав OBOZREVATEL, Маша Єфросініна поставила риторичне запитання українцям про те, що виросте з російських дітей, котрих примушують творити абсурд на славу пропаганді. Для цього зірка використала фото зі спортивного залу в РФ.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережу потрапили 10 милих фото королівської сім'ї, які зробила Кейт Міддлтон 28 марта 2024

10 милих фото королівської сім'ї, які зробила Кейт Міддлтон: від них віє теплом і ніжністю Деякі з них ви могли ніколи не бачити

Жінці ампутували руку після нещасного випадку з феном 28 марта 2024

Вона втратила кисть і зап'ястя.

Tayanna розказала про нового чоловіка у своєму житті та хто подарував їй землю на Балі 28 марта 2024

Співачка Tayanna зізналася, що в її житті з'явився новий чоловік, хоча про те, що між ними є стосунки, говорити ще рано.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше