Джамала розповіла про зустріч з Джулією Робертс, Джорджем Клуні, які підтримали Україну

6 декабря 2022

Відома українська співачка Джамала прибула до Вашингтона, де відвідала церемонію нагородження перед щорічною премією Центру Кеннеді – 45th Annual Kennedy Center Honors. Там артистка зустрілася з впливовими людьми Америки, включаючи всесвітньо відомих акторів Джулію Робертс та Джорджа Клуні, музиканта Боно, а також спікера Палати представників США Ненсі Пелосі та держсекретаря США Ентоні Блінкена.

На особистій сторінці в Instagram виконавиця розкрила, що спілкувалася з ними про реалії війни в Україні. За словами Джамали, під час діалогів вона відчувала від зірок та політиків вагому підтримку.

"Для мене ця подія стала ще одним заходом, на якому я можу говорити про Україну. Відчувала підтримку в кожній розмові! Не можу розповісти всього, але це були дуже важливі для мене діалоги. Про Україну, про допомогу та реалії війни. Кожен і кожна пишаються нашою боротьбою. Одні з найвпливовіших людей Америки висловлювали свої слова підтримки для України", – поділилася співачка.

Вона показала кілька спільних знімків із впливовими музикантами, акторами та політиками, які вважаються світовими лідерами думок. Усі вони стурбовані тим, що відбувається в Україні, і намагаються допомогти нашій країні як на інформаційному фронті, так і бойовому.

"Це було важливо почути. Також важливо бачити дії, і я сподіваюся, що нам допомагатимуть і далі. Будуть з нами до кінця, як сказав мені особисто Ентоні Блінкен", – підкреслила Джамала.

Вона наголосила, що захоплюється Джулією Робертс, і їй було особливо приємно почути слова підтримки від кумира та легенди світового кіно.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Джамала поділилася роздумами щодо відключень електроенергії в Україні, які відбуваються внаслідок ракетних атак Росії по Україні. Артистка тонко зауважила, що країна-агресорка намагається занурити нас у пітьму, хоча сама вже давно в ній живе.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ще два українські актори вступили до лав ЗСУ - обидва раніше грали у Театрі на Подолі 26 апреля 2024

Замінили сцену на фронт. Ще два українські актори вступили до лав ЗСУ Обидва раніше грали у Театрі на Подолі

Олександра Заріцька зізналася про що думає під час тренування в залі 26 апреля 2024

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька, яка ще восени взялася за спорт, продовжує будувати сильне тіло.

В НАТО назвали умову для гарних відносин КНР із Заходом 26 апреля 2024

Пекін продовжує розпалювати найбільший збройний конфлікт у Європі з часів Другої світової війни, вважають в НАТО.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Визиум 4.7
Визиум

Отзывов: 1

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше