Стало відомо, як Раян Гослінг "зіпсував" культову сцену з "Ла-Ла Ленду"

15 мая 2024

Найбільший хіт Деміена Шазелла – фільм "Ла-Ла Ленд" може здатися бездоганним, але гірко-солодким мюзиклом, який ще у 2016 році розбив серця глядачів своїм реалістичним фіналом. Але кінострічка виявилася неідеальною для Раяна Гослінга.

Головний актор фільму знявся разом з оскароносною Еммою Стоун, продемонструвавши на екранах хвилюючу історію кохання починаючої актриси та амбітного джазового музиканта. Одним з найкультовіших моментів "Ла-Ла Ленду" стала сцена, де персонажі танцюють на фоні нічного Лос-Анджелеса. Виявляється, Гослінг не може дивитися на цей фрагмент без самокритики. Про це він розповів в інтерв'ю журналу WSJ Style.

У розмові знаменитість зазначив, що "це переслідує його й досі". За словами Гослінга, він не підозрював, що кадр зі сцени стане офіційним постером до фільму. Проблема зірки заховалася у деталях, які могли не помітити навіть найвідданіші фанати "Ла-Ла Ленду".

Як розповів актор, і він, і Стоун повинні були тримати руки піднятими під час танцю, але він придумав іншу, "оригінальну ідею" – розташувати руку під плоским кутом, щоб було "крутіше". Раян уточнив, що всі на знімальному майданчику намагалися його відрадити, але він був упевнений у своєму рішенні.

Тепер, коли Гослінг бачить свою неприродну позицію руки на постерах фільму, він зізнається, що "це просто вбиває потрібну енергетику сцени".

"Ла-Ла Ленд" й досі вважається одним з найкращих драматичних мюзиклів: його оцінка на сервісі Rotten Tomatoes становить 91%, у той час як на IMDb – 8/10. У 2017 році фільм отримав 14 номінацій на "Оскар", що є рекордом за всю історію існування премії, обійшовши "Титанік" (1997) та "Все про Єву" (1950). Акторка Емма Стоун стала володаркою статуетки за "Найкращу жіночу роль", а загалом кінострічці вдалося перемогти у шістьох категоріях.

Раніше OBOZ.UA розповідав про найкращий фільм в історії, на думку критиків: це трилер 1997 року в стилі нуар.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, чи блогерка Шаманська отримує гроші за співпрацю з ОП 7 сентября 2024

36-річна ексдружина актора-втікача Руслана Ханумака, блогерка Аліна Шаманська у серпні розказала про пропозицію від Олексія Кулеби щодо створення контенту для ОП.

Топ-3 продуктів, що допоможуть полегшити кашель 7 сентября 2024

Такі захворювання, як кашель і застуда, можуть негативно позначитися на нашому організмі, тому, щоб допомогти зменшити біль у горлі, можна використати прості природні засоби.

На ринок вийшов найпотужніший Android у світі 7 сентября 2024

На ринок вийшов найпотужніший Android у світі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Вузлик 4.8
Вузлик

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше