Стало відомо, як Раян Гослінг "зіпсував" культову сцену з "Ла-Ла Ленду"

15 мая 2024

Найбільший хіт Деміена Шазелла – фільм "Ла-Ла Ленд" може здатися бездоганним, але гірко-солодким мюзиклом, який ще у 2016 році розбив серця глядачів своїм реалістичним фіналом. Але кінострічка виявилася неідеальною для Раяна Гослінга.

Головний актор фільму знявся разом з оскароносною Еммою Стоун, продемонструвавши на екранах хвилюючу історію кохання починаючої актриси та амбітного джазового музиканта. Одним з найкультовіших моментів "Ла-Ла Ленду" стала сцена, де персонажі танцюють на фоні нічного Лос-Анджелеса. Виявляється, Гослінг не може дивитися на цей фрагмент без самокритики. Про це він розповів в інтерв'ю журналу WSJ Style.

У розмові знаменитість зазначив, що "це переслідує його й досі". За словами Гослінга, він не підозрював, що кадр зі сцени стане офіційним постером до фільму. Проблема зірки заховалася у деталях, які могли не помітити навіть найвідданіші фанати "Ла-Ла Ленду".

Як розповів актор, і він, і Стоун повинні були тримати руки піднятими під час танцю, але він придумав іншу, "оригінальну ідею" – розташувати руку під плоским кутом, щоб було "крутіше". Раян уточнив, що всі на знімальному майданчику намагалися його відрадити, але він був упевнений у своєму рішенні.

Тепер, коли Гослінг бачить свою неприродну позицію руки на постерах фільму, він зізнається, що "це просто вбиває потрібну енергетику сцени".

"Ла-Ла Ленд" й досі вважається одним з найкращих драматичних мюзиклів: його оцінка на сервісі Rotten Tomatoes становить 91%, у той час як на IMDb – 8/10. У 2017 році фільм отримав 14 номінацій на "Оскар", що є рекордом за всю історію існування премії, обійшовши "Титанік" (1997) та "Все про Єву" (1950). Акторка Емма Стоун стала володаркою статуетки за "Найкращу жіночу роль", а загалом кінострічці вдалося перемогти у шістьох категоріях.

Раніше OBOZ.UA розповідав про найкращий фільм в історії, на думку критиків: це трилер 1997 року в стилі нуар.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, скільки грошей принц Вільям заробив за 2023 рік: частину задонатив на Україну 26 июля 2024

Частину задонатив на Україну. Стало відомо, скільки грошей принц Вільям заробив за 2023 рік Робочі питання він вирішує зазвичай через WatsApp

Королеву Данії ледь не збив скутер: монархиня впала на землю 26 июля 2024

Королеву Данії ледь не збив скутер: інцидент потрапив на відео Монархиня впала на землю

Ольга Харлан сонячним селфі привітала коханого та пообіцяла бути поруч. Фото 26 июля 2024

Фехтувальниця Ольга Харлан привітала свого коханого, італійського фехтувальника Луїджі Самеле з 37-річчям і показала їхні селфі з відпочинку.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Siltra 0.9
Siltra

Отзывов: 1

Гайка 0.1
Гайка

Отзывов: 1

Иванов Стас  
Иванов Стас

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше