Зеленська завітала до мерії Парижа у новому образі

9 июня 2024

Перша леді України Олена Зеленська прибула до французької столиці, щоб зустрітися з пані мером Парижа Анн Ідальго. Дружина президента поспілкувалася з політикинею про Олімпійські ігри 2024, які зустрічатиме місто вже влітку. Для зустрічі українка обрала світлий образ – штанний костюм у поєднанні з нюдовоми підборами.

Навесні союзниця відвідала Київ та на власні очі побачила знищений росіянами спорткомплекс "Локомотив". "Пані Ідальго добре знає, що країна-терорист за час повномасштабного вторгнення забрала життя понад 470 українських спортсменів і зруйнувала 500 спортивних об’єктів, – йдеться у дописі першої леді в Instagram. – Тож її позиція щодо недопущення російських та білоруських спортсменів (навіть під нейтральними прапорами) до Олімпіади в місті – послідовна й принципова".


На знімках, опублікованих на офіційній сторінці Зеленської, можна побачити її витончений та водночас стриманий образ. Дружина президента вбрала штанний костюм світло-блакитного відтінку. Поверх білої сорочки, вона одягнула блейзер з цікавою деталлю – поясом з ґудзиками, який створив акцент на талії. Наряд доповнили нюдові  туфлі-човники. У якості аксесуарів перша леді обрала масивні сріблясті сережки-кільця. 


Анн Ідальго у свою чергу була вбрана у темний костюм приталеного фасону. На піджаку пані мера виднілася брошка у формі сердечка, виконана у кольорах прапору України.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як Олена Зеленська вразила вишуканим образом під час візиту до Франції: стильний пучок і брошка-півник з Бородянки.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Періс Хілтон попозувала для відвертих фото у кампейні спіднього Agent Provocateur 8 сентября 2024

Світська левиця Періс Хілтон, яка днями попозувала для сексі фото у кампейні спіднього Agent Provocateur, ще має козир у рукаві.

Alina Pash випустила новий англомовний сингл під назвою "Bad Witch" та відьомський кліп на нього 7 сентября 2024

Співачка Alina Pash випустила новий англомовний сингл під назвою "Bad Witch" та відьомський кліп на нього.

Збитки державі на 28 млн грн: підприємця підозрюють у незаконному заволодінні судном "Готель Баккара" у Києві 7 сентября 2024

Збитки державі на 28 млн грн: підприємця підозрюють у незаконному заволодінні судном "Готель Баккара" у Києві. Фото Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Антонюк Марьяна 0.2
Антонюк Марьяна

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше