У "Київенерго" пояснили, чому рахунки за тепло в "теплому" лютому були схожі з холодним січнем

27 марта 2016

Жителі столиці розраховували отримати рахунки за спожите в лютому теплопостачання із меншими сумами, аніж у більш холодному січні. Проте в багатьох випадках цифри виявилися майже однаковими. У "Київенерго" це пояснили тим, що показники лічильників знімають не чітко за календарний місяць, а тому в лютневих квитанціях ураховані кілька днів січня, але не врахований кінець лютого.

"Нас запитують, чому в лютому рахунки за опалення в деяких будинках були такими ж, як у січні, хоча лютий був теплішим. Нарахування за опалення в обладнаних лічильниками будинках проводяться на основі показань приладів обсягів спожитої теплоенергії. Зняття показань проводиться щомісяця з 19-го до 25 числа. Тому нарахування за послугу здійснються не за календарний місяць, а за період між зняттям показань приладу обліку", – зазначили в "Київенерго".

На підприємстві запевняють, що вже наступного опалювального сезону споживачі платитимуть за спожите тепло протягом календарного місяця, адже хочуть установити системи дистанційного автоматизованого зняття показань.

"Уже в наступному опалювальному сезоні нарахування будуть здійснюватись за календарний місяць, а інформацію про обсяги спожитого тепла клієнти матимуть можливість дізнатись на сайті компанії", – ідеться в повідомленні.

Нас запитують – чому в лютому рахунки за опалення в деяких будинках були такими ж, як у січні, хоча лютий був теплішим? ...

Нагадаємо, через зволікання Кабміну з квітня може здорожчати газ для населення.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стейки, але не м'ясо: Злата Огнєвіч поділилася оригінальним овочевим рецептом 8 мая 2024

Співачка Злата Огнєвіч активно продовжує вести свій кулінарний блог.

Ірина Федишин у новому кліпі знялася з коханим та заінтригувала округлим животиком. Відео 8 мая 2024

Співачка Ірина Федишин 6-го травня представила кліп на свою пісню "Секрет", який, імовірно, є оголошенням про майбутню важливу та радісну подію в її сім'ї.

Які смартфони заряджаються швидше за інші: рейтинг 8 мая 2024

Які смартфони заряджаються швидше за інші: рейтинг

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше