У Білгородській області РФ російський дрон упав на територію дитсадка

7 мая 2024

У Білгородській області РФ російський дрон упав на територію дитячого садка. Про це у вівторок, 7 травня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra.

Повідомляється, що вчора вранці на території державного дитсадка № 1 у селищі Жовтневий було виявлено російський безпілотник Ланцет.

Дрон не вибухнув - обійшлося без ушкоджень чи постраждалих. Силовики евакуювали 47 дітей і 30 співробітників дитсадка і вилучили БПЛА.

"Ланцет - це дрон-камікадзе від концерну Калашников, який пропагандисти позиціонують як "кошмар для ЗСУ" та російську відповідь турецьким Байрактарам. Це справді найнебезпечніший безпілотник на озброєнні ЗС РФ: Ланцети літають зі швидкістю 80–110 км/год на відстань до 70 км і можуть нести до 3 кг вибухівки", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що останнім часом російські війська стали частіше використовувати Ланцети: за останні три місяці ці дрони проти України запустили понад 500 разів (загалом за два роки війни в Україні Ланцети застосували близько 1000 разів).

Раніше повідомлялося, що на Білгородщині 1 квітня впали дві російські бомби. 31 березня ФАБ-500 знайшли у районі хутора Ніна. А в районі села Крюково знайшли вирву, в якій, за попередніми даними, також ФАБ-500. Тоді зазначалося, що за останні два тижні на регіон було скинуто 16 російських бомб, а до того війська РФ скинули на регіон 14 бомб.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тарабарова показала, що назнімали її діти. Фото 18 мая 2024

Співачка Світлана Тарабарова повеселила фотоконтентом, який назнімали її троє дітей - Іван, Марія та Поліна - до чиїх бешкетних рученят потрапив матусин телефон.

Ефірні олії при стресі: поради ароматерапевта 18 мая 2024

Ефірні олії при стресі: поради ароматерапевта

Як правильно витягнути кліща в домашніх умовах безпечно і швидко 18 мая 2024

В лісах, скверах і парках України все частіше з'являються кліщі. Вони розносять збудник хвороби Лайма. А тому, якщо після укусу кліща у вас немає можливості звернутися до лікаря, потрібно знати, як правильно витягнути його в домашніх умовах.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Анатолий 5.0
Анатолий

Отзывов: 6

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше