У Байдена діагностували рак шкіри

5 марта 2023

Президенту США Джо Байдену в лютому видалили ракову пухлину шкіри на грудях. Про це йдеться в оприлюдненому Білим домом листі від лікаря Кевіна О'Коннора.
 
Лікар Байдена повідомив, що після операції шкіра президента добре зажила, а біопсія показала, що це був базальноклітинний рак. Він зазначив, що подальше лікування не потрібне.
 
"Місце біопсії добре зажило, і президент продовжить дерматологічне спостереження в рамках своєї поточної комплексної медичної допомоги", - написав О'Коннор.
 

За словами О'Коннора, такі ураження не мають тенденцій до поширення або метастазів, як при деяких більш серйозних видах раку шкіри.
 
Як повідомлялося, у лютому Байдена визнали "придатним" для виконання обов'язків президента. 80-річний американський лідер успішно пройшов тригодинний медичний іспит у Національному військово-медичному центрі Уолтера Ріда.
 
Раніше Байден заявив, що розглядає можливість участі у президентських виборах-2024. За його словами, вік та стан здоров'я не є перешкодою для цього.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні 17 октября 2024

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні - корисні статті від Арма Люкс

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

Тренды осени 2024: актуальные вертикали в Арбитраже трафика 14 октября 2024

Смена сезонов ощущается даже в продвижении. С наступлением холодов изменяются и тренды в арбитраже трафика. Уделим внимание и ключевым факторам адаптации промоматериалов осенью 2024 года

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua 4.7
buctosfera.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше