У Брянській області РФ загинуло двоє людей, що підірвались на міні

18 июня 2024

Двоє людей загинули, підірвавшись на міні в Брянській області Росії. Про це повідомив місцевий губернатор Олександр Богомаз на своєму Telegram-каналі.

За його словами, гурт жителів Климівського району зайшов до прикордонної зони, попри знаки, що попереджають про мінну небезпеку.

"Унаслідок підриву на міні, на жаль, двоє жителів загинули на місці. Один житель дістав поранення. Нині його доставлено до медичного закладу, йому надано необхідну допомогу", - написав він.

Як ми вже писали, російські повстанці проти путінського режиму проводять рейд у Бєлгородській та Курській областях. Вони взяли під контроль кілька населених пунктів. Місцеве населення у паніці втікає.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

ШІ прогнозує Росії швидке закінчення танків 29 июня 2024

Штучний інтелект порівняв фото кількості техніки на військових об'єктах окупантів до початку широкомасштабного вторгнення і зараз.

Електромобіль Hyundai Inster запропонує запас ходу 300 км та можливість скласти передні сидіння 29 июня 2024

Електромобіль Hyundai Inster запропонує запас ходу 300 км та можливість скласти передні сидіння.

Театр у Польщі потрапив у скандал через "братні народи" та українку, яка пережила насилля з боку російських окупантів 29 июня 2024

Театр у Польщі потрапив у скандал через "братні народи" та українку, яка пережила насилля з боку російських окупантів. Ексклюзивні деталі Поляки пояснили, чому так сталося

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Юлія Бешковецька 1.0
Юлія Бешковецька

Отзывов: 1

Попіль Ольга 5.0
Попіль Ольга

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше