У дім відомої акторки влучили уламки ворожого "шахеда"

25 декабря 2023

У ніч проти 22 грудня Росія вкотре атакувала Київ "шахедами", внаслідок чого в Солом’янському районі уламки ворожого дрона влучили в житловий будинок – на верхніх поверхах спалахнула пожежа. Як зʼясувалося, в цьому будинку мешкає відома українська акторка Ольга Атанасова разом зі своєю донькою. 

Квартира зірки серіалів "Запитайте в осені", "Дві матері", "Кадетство" та інших знаходиться кількома поверхами нижче від того місця, куди влучили уламки. На щастя, ні акторка, ні її донька не постраждали. Про пережите Атанасова розповіла на своїй сторінці в Instagram.

"Багато разів було дуже близько, але не так як вчора. Мій дім. Дякую, що живі і цілі. Дякую друзі, що підтримали", – підписала акторка фото, які зробила на тлі пошкодженого будинку, стоячи на уламках скла, що колись були чиїмись вікнами. 


Атанасова тривалий час залишалася з донькою Адель в Німеччині після повномасштабного вторгнення. Фани були переконані, що після пережитого акторка знов залишить Україну. Утім, знаменитість поспішила запевнити, що вона залишатиметься вдома. 

"Попри всі обставини. Моє місце тут. Моя робота тут. Я щаслива тут навіть за таких незвичайних обставин", – прокоментувала зірка.  


Також прихильники поцікавилися у акторки, як увесь цей жах перенесла Адель. За словами зіркової мами, її донька така ж сильна, як і вона сама. 

"Вона вся в мене. Лягли спати о четвертій ранку, о шостій – пішла до школи", – поділилася Ольга. 

Як писав OBOZ.UA, знаменитий шеф-кухар та ресторатор із Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який уже багато років живе та працює в Україні, уперше розповів, що його квартира була пошкоджена внаслідок масованої ворожої атаки "шахедами". Це сталося уночі 25 листопада, коли над Київською та іншими областями було збито понад 70 ворожих БПЛА.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта 8 октября 2024

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта. Фото Росіяни не зацінили її рівні зуби

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи 8 октября 2024

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи Із життя пішов близький родич зірки

Росія завербувала депутата парламенту Ірландії - ЗМІ 8 октября 2024

Російська агентура розвідки посилилась в Ірландії після повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше