Від російських онлайн-кінотеатрів вимагають відмовитися від серіалів українського виробництва

1 марта 2023

У Держдумі країни-терориста РФ після року повномасштабної війни схаменулися і закликали росіян відмовитися від перегляду кінопроєктів українського виробництва. У Росії злякалися, що перегляд "Сватів", "Слуги народу" та інших серіалів спонсорує Україну, а отже, і ЗСУ.

Депутат Держдуми Дмитро Гусєв звернувся до директора федеральної служби фінансового моніторингу з проханням провести перевірку онлайн-кінотеатрів. Відповідний указ зʼявився в його соцмережах (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Вочевидь, відкривши один з кіноресурсів у мережі, Гусєв натрапив на український серіал та зрозумів, що росіяни, які дивляться зняті в Україні стрічки, спонсорують нашу державу, оскільки права на показ кінотеатри купляють.

Дуже болісно депутат, зокрема, сприйняв "Слугу народу" з президентом України Володимиром Зеленським у головній ролі, "Свати", "Папіка", "Орла і Решку" тощо.


"Доходи від демонстрації такого розважального контенту йдуть на фінансування збройних сил України через податки та добровільні пожертвування, що дозволяють окремим громадянам України проводити антиросійську політику. Права на вказаний розважальний контент належать громадянам України", – поскаржився Гусєв.

Він закликав терміново перевірити онлайн-кінотеатри "на предмет фінансування тероризму" і пригрозив вжити заходи для припинення транслювання українських шоу. Тим ресурсам, які хочуть уникнути перевірок, росіянин порадив вивести на головну сторінку слоган "Ми не показуємо українське".

Раніше OBOZREVATEL писав, що російські видавці знайшли ганебний спосіб заробляти на книгах зарубіжних авторів, які не продали права країні-терористу. Вони вирішили читати текст в оригіналі та переписувати його своїми словами.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів 26 апреля 2024

Ракетою на Кремль. На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів Стас Боклан прийшов на прем’єру з дружиною, а Олесю Жураківську емоційно привітала подруга – відома акторка

У знаменитого вітряка Мулен Руж в Парижі обвалилися лопасті 26 апреля 2024

Фахівці повідомили, що від падіння ніхто не постраждав. Причини інциденту поки що невідомі.

Біллі Айліш назвала колір волосся, який спричинив кризу ідентичності: я не знаю, хто я 26 апреля 2024

Її зачіски шокували світ. Біллі Айліш назвала колір волосся, який спричинив кризу ідентичності: я не знаю, хто я На початку пісенної кар'єри Біллі Айліш "зачепила" публіку своїм синім волоссям

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше