У Грузії стався великий зсув ґрунту: є загиблі та зниклі безвісти

8 февраля 2024

Великий зсув ґрунту стався в ніч перед середою, 7 лютого, в селі Нергеті на заході Грузії. Про це повідомляє Грузія Online.

"Зірвалась дуже велика земляна маса і накрила чотири житлових будинки. Згідно із даними на цей час, вижила одна людина, на жаль, ми знайшли три тіла (загиблих - ред.), пошуки інших шістьох тривають", - повідомив державний повірений Імереті Звіад Шаламберідзе.

Эхо Кавказа зазначає, що врятований був доставлений у безпечне місце.

За інформацією МВС Грузії, в зоні стихійного лиха працюють понад 200 рятувальників, мобілізована спецтехніка, дрони та група кінологів.

Напередодні через зсув загинули двоє жителів гірської Аджарії.

Згодом стало відомо, що внаслідок інтенсивних пошуково-рятувальних дій виявлено тіла чотирьох людей. Нині продовжується операція з пошуку п'ятьох зниклих. Про це повідомив голова Служби управління надзвичайними ситуаціями Темур Мгебришвілі, розповідаючи про ситуацію в селі Нергет Багдатського муніципалітету.

"Нині в результаті інтенсивних пошуково-рятувальних дій виявлено чотири тіла. Тривають заходи щодо пошуку п'ятьох зниклих... Від земельної маси доведеться звільнити близько 70%, зірвалася дуже велика маса, схил гори. З великою ймовірністю повинні закінчити роботи до кінця дня. Не буде потреби додавати живої сили", - запевнив посадовець.

Нагадаємо, 1 січня у центрі Японії стався землетрус магнітудою 7,6. Виникли цунамі. Після цього відбулася серія сильних повторних землетрусів. Повідомлялося про понад 160 загиблих.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як вибрати комбінезон для дитини? 19 октября 2024

Мабуть, найоптимальнішим видом верхнього одягу для осінньо-зимового сезону можна вважати комбінезон, який лагідно огорне вашого малюка зі всіх боків і захистить його від опадів та вітру

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше