У Карпатах загинув киянин: тіло знайшла група туристів

9 июня 2024

На Чорногірському хребті, в районі гори Ребра (на межі Закарпаття та Прикарпаття) група туристів виявила тіло киянина. Загиблого з гір спустили рятувальники.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Закарпатської області. Що стало причиною смерті чоловіка та обставини події встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, до них надійшло повідомлення від колег з Івано-Франківської області про те, що група туристів, рухаючись Чорногірським хребтом в районі гори Ребра, натрапила на тіло чоловіка.


"Гірські пошуково-рятувальні відділення смт Ясіня та села Видричка разом з поліцією вирушили до місця виявлення. Діставшись туди, поліцейські провели оперативно-слідчі заходи і після цього гірські рятувальники транспортували загиблого до моргу міста Рахів. Ним виявився киянин 1970 року народження", – розповіли в ДСНС.





Як повідомляв OBOZ.UA, чоловік намагався втекти з України до Румунії, однак шість днів блукав у Карпатах, де зіткнувся зі сніговою перешкодою та зустрів диких звірів, зокрема карпатську рись. Врятували "туриста" прикордонники.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Названо 3 продукти, які подовжують молодість і зупиняють процеси старіння клітин 14 сентября 2024

Ці продукти допоможуть сповільнити процеси старіння, відновити еластичність шкіри та волосся, також міцність кісткової тканини й запобігти втраті м’язів.

Стало відомо, яку роль відвели Бріжит Макрон в "Емілі в Парижі": перша леді Франції зʼявилася на 30 секунд 14 сентября 2024

Стало відомо, яку роль відвели Бріжит Макрон в "Емілі в Парижі": перша леді Франції зʼявилася на 30 секунд. Відео Дружину французького президента можна побачити у 7 серії нового сезону

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше