У Кентуккі масштабна повінь - багато жертв

30 июля 2022

В американському штаті Кентуккі через масштабну повінь загинули, щонайменше, вісім людей, ще кілька зникли безвісти або опинилися в пастці. Про це сьогодні, 28 липня, повідомляє Washington Post.
 
Губернатор Енді Бешир назвав стихійне лихо "одним із найстрашніших, найруйнівніших повеней в історії Кентуккі". Також Бешир зазначив, що небезпека досі не минула, бо дощ не зупиняється.

"Це не просто катастрофа, це стихійне лихо, яке все ще продовжується. Ми перебуваємо в розпалі, і в деяких місцях це триватиме сьогодні ввечері", - попередив він.
 
Зазначається, що повінь досягла такого рівня, що вода доходить деяким будинкам до дахів. Є серйозні пошкодження доріг та іншої інфраструктури. Рятувальники на човнах і вертольотах намагаються дістатися людей, які опинилися в пастці.
 

Повінь прийшла в Кентуккі через сім місяців після того, як торнадо вбило в цьому штаті 64 особи. Зливи викликані погодним фронтом, що спричинив історичну повінь у Сент-Луїсі. Повені у Сент-Луїсі та східному Кентуккі вважаються подією, ймовірність виникнення яких цього року становила менш ніж одну з тисячі.
 
Нагадаємо, кілька потужних торнадо накрили штат Кентуккі у грудні 2021 року. Влада регіону назвала удар стихії "найруйнівнішим в історії" штату.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Як підібрати «правильний» ноутбук? 14 октября 2024

На сьогоднішній день, напевно, складно знайти сім'ю, де б не було бодай одного комп'ютера. Причому останнім часом для вирішення більшості завдань все більше використовуються ноутбуки, які продовжують нарощувати свою популярність

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Леново  
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше