У Києві брат та сестра налагодили схему переправлення призовників через кордон

25 января 2023

Правоохоронці Києва викрили брата та сестру, які виготовляла документи для переправлення призовників за кордон. Вартість "послуг" становила 5 тисяч доларів США.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам може загрожувати до дев’яти років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, двоє уродженців Дніпропетровської області, які налагодили у столиці незаконний механізм виготовлення документів для перетину держкордону військовозобов’язаними громадянами. За свої "послуги" вони отримували 5 тисяч доларів США. Ними виявились рідні брат та сестра.

"Вони та поки їх  невстановлений спільник за допомогою технічних засобів підробляли довідки із зазначенням хронічних хвороб. Такі документи є підставою для виключення осіб із військового обліку і в подальшому використовувались в одному з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Під час проведення обшуків у помешканнях фігурантів на території міста Києва та міста Дніпра було вилучено чорнові записи, документи, 11 тис. євро та 2 500 доларів США, отримані від протиправної діяльності", – уточнили в поліції.



За фактом сприяння у незаконному переправленні осіб через державний кордон України відкрито кримінальне провадження, а зловмисникам повідомили про підозру. Поліцейські встановлюють інших учасників злочинної схеми.

Як повідомляв OBOZREVATEL, правоохоронці Києва викрили організовану злочинну групу, яка нелегально відправляла за кордон військовозобов'язаних чоловіків. Зловмисники за 12 тисяч доларів продавали відповідні довідки військово-лікарської комісії.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Перше кохання принцеси Беатріс знайшли мертвим у готелі від передозування наркотиками 26 апреля 2024

Перше кохання принцеси Беатріс знайшли мертвим у готелі від передозування наркотиками Вони вперше зустрілися у 2005 році

Распошивалка: что нужно о ней знать? 26 апреля 2024

Распошивальная машина, или распошивалка, — это профессиональный инструмент для тех, кто занимается шитьем одежды и изделий из ткани

ЗМІ: Китай ремонтує судно Росії, що перевозить північнокорейські боєприпаси 25 апреля 2024

Російське судно Ангара з лютого 2024 року стоїть на якорі на китайській верфі в східній провінції Чжецзян.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

ineed.ua 0.8
ineed.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше